Haberler

Bağışa Teşekkür İçin Fabrikasında Mesai Yaptılar

Kütahya Sosyal Yardım ve Kültür Vakfının Bayanlar Kurulu üyeleri, vakfa bağışta bulunun hayırsever iş adamına teşekkür için fabrikasında 8 saat mesai yaptılar.

İş adamı Rıza Güral, Kütahya'da 35 yıl önce kurulan Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı'nın Bayanlar Kurulu üyelerine bir miktar maddi yardımda bulundu. Vakfın Bayanlar Kurulu Başkanlığını yapan Rıza Güral'ın eşi Yıldız Güral, kurulda yer alan 20 bayanla birlikte Kütahya 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren cam fabrikasına gitti. Kadınlar, almış oldukları maddi yardımın karşılığı olarak paketleme servisinde diğer çalışanlarla birlikte 8 saat mesai yaptılar.

Kütahya Sosyal Yardım ve Kültür Vakfının Bayanlar Kurulu Başkanı Yıldız Güral, "Biz vakıf olarak bir süre önce Rıza Güral'dan maddi destek almıştık. Almış olduğunuz maddi desteği ödemek amacıyla buraya geldik. Mutluyuz, çok güzel çalışıyoruz. Cam fabrikasının paketleme bölümünde çalışıyoruz. Görevliler bizlere yardımcı oldular, bizimle çok güzel ilgilendiler. Bu yıl 250 öğrenciye giyim yardımında bulunduk. Hastalara yardımda bulunduk. Çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşıladık.Engelli öğrencilere ders araç gereçleri, sakat arabaları. Biz vakıf olarak 12 ay aktif olarak çalışıyoruz. Ben Rıza Güral'ın eşiyim. Buraya bir defaya mahsus çalışmak üzere geldik. Bizler ayrıca, köy okullarına kadar giderek ders malzemeleri giyim yardımları da yapıyoruz" diye konuştu.

Kütahya Sosyal Yardım ve Kültür Vakfının Bayanlar Kurulu üyesi bayanların 8 saatlik mesaide yaklaşık 18 bin bardağa paketleme yaptıkları belirtildi. Bayanlar, fabrika çalışanları ile birlikte yemek yedi.

Bu arada, sanayici Rıza Güral da, vakıf bayanlar kurulu üyelerine jestlerinden dolayı teşekkür etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Rıza Güral Kütahya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title