Haberler

BAĞCILAR'DA KİTAP OKUMA YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Güncelleme:

BAĞCILAR Akşemsettin Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen, Gençlik ve Aile Kitap Buluşması Kitap Okuma Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Akşemsettin Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen ödül törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, öğrenciler ve veliler katıldı. Yarışmaya katılan lise öğrencileri Cengiz Aytmatov'un Beyaz Gemi, ortaokul öğrencileri ise Eleanor Coerr'in Sadako ve Kağıttan Bin Turna Kuşu kitaplarını okudu. Okunan kitaplarla ilgili yapılan sınav sonucunda dereceye giren öğrenciler belli oldu. Derece alan öğrenciler mutlu ve gururlu olduklarını dile getirdi.

BU KİTABI OKUDUĞUM İÇİN DE ÇOK MUTLUYUM

Lise kategorisinde birinci olan Ebrar Karagöz, Bu yarışmayı düzenleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Çünkü çok zorlu bir dönemden geçiyoruz. Psikolojik olarak da zor bir dönem, kovid var, evlerden çıkamıyoruz. Kitap okuyarak kendimi daha çok geliştirdiğimi düşünüyorum. Bu kitabı okuduğum için de çok mutluyum. Bana çok şey kattığını düşünüyorum. Birinci olduğumu duyunca biraz şaşırdım. Çünkü beklemiyordum. Bazı sorularda şüphelerim vardı. Ama birinci oldum. Çok mutlu ve gururluyum dedi.

Ortaokul kategorisinde birinci olan Ela Zeynep Sarıkaya ise, Kitabı defalarca okudum. Önemli yerleri not çıkardım. Kendime sorular hazırladım. Annem çok yardımcı oldu. Ona çok teşekkür ederim. Destek olan öğretmenlerime, arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sorulardan bazıları zorladı. Bazıları kolaydı. Birinci olduğum için çok mutluyum diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Lisesi Akşemseddin Bağcılar Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title