Haberler

Bafra Tso'dan Kurumsallaşma Eğitimi Programı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından "Kurumsallaşma" konulu eğitim programı düzenlendi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından "Kurumsallaşma" konulu eğitim programı düzenlendi.

Bafra TSO toplantı salonunda yapılan eğitim programına katılan işletme sahipleri ve çalışanlar, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aysun Çetin tarafından bilgilendirildi.

Eğitim önce açılış konuşması yapan Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, "Odamızın düzenlemiş olduğu eğitim programına katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bafra TSO olarak üyelere yönelik bu tür eğitim programlarına ileriki günlerde de devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum" dedi.

Yrd. Doç. Dr. Aysun Çetin, "Kurumsallaşma, bir işletmenin, faaliyetlerini kişilerin varlığına bağımlı olmadan sürdürebilmesini ve geliştirebilmesini sağlayan bir yapı oluşturmasıdır. Şirketin kuralları, standartları ve prosedürlerinin tanımlanması, kişilerden bağımsız hale getirilmesidir. Otomatik pilot, cruisecontrol gibi patronları gereksiz kılmayan, sadece onların daha verimli olabilmelerini sağlayan bir yapıdır" dedi.

Yrd. Doç. Dr. Aysun Çetin tarafından verilen eğitim slayt eşliğinde güncel yaşamdan örnekler verilerek, karşılıklı soru cevap şekilde tamamladı. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Aysun Çetin Bafra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title