Haberler

Babadan oğluna kebap içinde uyuşturucu servisi! Kuryeyi durduran ekipler, büyük tezgahı ortaya çıkardı

Güncelleme:

Hatay'da uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen ekipler düğmeye bastı. Gerçekleştirilen operasyonda bir kuryenin taşıdığı dürümden uyuşturucu madde çıktı. Uyuşturucu maddenin H.Ş. adlı şahsa babası M.Ş. tarafından kurye aracılığıyla gönderildiği tespit edildi.

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlileri, uyuşturucu, uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik sürdürülen çalışma kapsamında Erzin'de uyuşturucu operasyonları gerçekleştirdi.

Babadan oğluna kebap içinde uyuşturucu servisi! Kuryeyi durduran ekipler, büyük tezgahı bozdu

KEBAPTAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Yapılan bir ihbar üzerine H.Ş. adlı şahsa babası M.Ş. tarafından kurye aracılığıyla gönderildiği belirlenen kebap dürüm içerisine gizlenmiş kağıda sarılı uyuşturucu ile M.Ş.'nin yapılan üst aramasında 1,7 gram eroin, İ.Ç. adlı kişinin yapılan üst aramasında ise 6,3 gram eroin ele geçirildi.

Gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilen İ.Ç. ve M.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Babadan oğluna kebap içinde uyuşturucu servisi! Kuryeyi durduran ekipler, büyük tezgahı bozdu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Hatay Haberler

500

Yorumlar (2)

vatandaş rıza:

kullananı satanı aracılık edeni polise söylüyorum bizim işimiz değil diyor 155 aroyprum işlem yapımıyor gbt me bakan polise ne arıyorsunuz diyorum suclu diyor bende suclunun adresini veriyorum narkotiğe git gizli muhbir ol diyor binada 50 daire var herkes ilallah etti 6 kiracı değişti senede yakalasan ne olur cezaevinemi atılıyor

16
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

uyusturucu ve bireysel silahlanmayla gercek bir mücadele yok gibi yapilanlarda göstermelik polise suc bulmayalim onlar genelde görevini yapiyor ama yargida bir aksaklik var adalet sistemimiz felc olmus vaziyette artik belli bir yildan asagi ceza alan suclulara hapis yok defalarca suc islemis sabikali suc makinalari denetimli denen zirvayla tekrar toplumun icine saliniyor halkin sikayetlerine kulak tikayanlar adeta halkin huzurunu bozmak ve bezdirmek kaos cikarmak istiyor gibi bir görüntü var.

yanıt11
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title