Haberler

Babasını öldüren 15 yaşındaki kızın ilk ifadesi: Geçen yıl kafama koymuştum, pişman değilim

Güncelleme:

Kayseri'de sağlık memuru babası Cuma Ali Ceylan'ı bıçaklayarak öldüren 15 yaşındaki C.C.'nin savcılıkta verdiği ifadesi kan dondurdu. Baba katili kız pişman olmadığını söylerken, "Sürekli telefonuma bakarak, bana baskı kuruyordu. Bu nedenle babamı öldürmeyi geçen yıl kafama koymuştum ama icraata geçirememiştim. Kendisini sevmediğim için bıçaklayarak öldürdüm" ifadelerini kullandı.

Önceki gün saat 04.00 sıralarında Melikgazi ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Saffet Arıkan Bedük Caddesi'nde meydana gelen olayda Sağlık memuru Cuma Ali Ceylan ile hemşire eşi Emel Ceylan henüz bilinmeyen nedenle tartıştı.

UYUDUĞU SIRADA BIÇAKLADI

Çift tartıştıktan sonra ayrı odalarda uyudu. Çiftin kızları C.C., gece yarısından sonra kalkıp, mutfaktan bıçağı alıp, babasının kaldığı odaya girdi. C.C., uyuyan babasını bıçaklamaya başladı. Uyanan Cuma Ali Ceylan ile kızı C.C. arasında arbede yaşandı. Vücuduna 9 bıçak darbesi alan Ceylan kanlar içinde yere yığıldı.

KOMŞULARI ÇIĞLIK SESLERİNİ DUYDU

Çığlık seslerini duyan komşularının ihbarıyla eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri, Cuma Ali Ceylan'ın öldüğünü belirlerken, C. C. ise polis tarafından suç aletiyle birlikte gözaltına alındı. Anne Emel Ceylan da ifadesi için emniyete götürüldü.

TUTUKLANDI

C. C., emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Cuma Ali Ceylan'ın cenazesi Kayseri Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından Pınarbaşı ilçesi Şabanlı Mahallesi'nde toprağa verildi.

"GEÇEN YIL KAFAMA KOYMUŞTUM, PİŞMAN DEĞİLİM"

C. C.'nin savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. C.C. ifadesinde, "Sürekli telefonuma bakarak, bana baskı kuruyordu. Bu nedenle babamı öldürmeyi geçen yıl kafama koymuştum ama icraata geçiremedim. Kendisini sevmediğim için bıçaklayarak öldürdüm. Olay sonrası babamın kanı kıyafetlerime bulaştı. Odama geçerek, üzerimi değiştirdim. Bu sırada polisler geldi. Babamı öldürdüğüm için pişman değilim" dediği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

AynenDevam:

Milleti baskiladiniz yillarca, iste olacagi bu. Biraz daha imamhatip acin belki duzelir xD

123
493
yanıtYanıtla
Kurmay HAN TÜRKERİ :

Bu yorum tamemen doğruluktan ve bilimsellikten uzak...yani cahilce...Hiç yazmasaydın keşke...

yanıt8
yanıt2
Halil Yarbaşı:

Bu yetişen gençlik kıyameti yaşayacak tayfa tarifine bire bir uyuyor

225
35
yanıtYanıtla
Fatma:

Gençlere okuldan eğitimden çok merhameti öğretmezsek sonumuz böyle olacak Allah korusun.

210
16
yanıtYanıtla
Bruseyida Bruseyida:

Çok doğru, merhamet eksikligi var, kaç ay önce 13 yaşındaki kızın yaptıklarını gördükten sonra ?????? erkek kadın eşittir deyip 4 yaşındaki çocuğumu dövecekti, a birde orda benim çocuklar tartışmış, o kıza hiç alakası yok, o an iyicene anladım çocuklara tek merhamet ve saygı ögretmeliyiz

yanıt5
yanıt0
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Dinler yok edilmedikçe daha çok okuruz böyle haberleri

26
178
yanıtYanıtla
Kemal Yavuz:

Bunun dinlerle ne alakasi var cahil comar. Asil insanlar hak din Islam’a gercek anlamda uysalar, boyle haberler hicbir zaman olmaz. Dinsizlik basini alip gittigi icin boyle olaylar oluyor zaten. Kalbi kapkara kalan ruhsuz insan oluyorlar, tipki senin gibi…

yanıt31
yanıt4
aysegul cabbar :

kızın psikolojisi bozulmuş sanırım merhumun da bozuktu o kız daha ne kadar dayanabilirdi o yaşında hiç kolay değil.. baskı ne ya öyle bir şey mi olur bana da baskı yapıldı küçükken şimdi konuşma zorluğu çekiyorum. o insanları bende öldürmeyi düşündüm doğduğumdan 12 yaşıma kadar hep ezildim Allahtan delirmedim şimdi hayatıma güzel bir şekilde devam ediyorum çocuklarınıza veya çevrenizdekilere baskı uygulamayın insanların psikolojilerini bozmayın sonu ya intihar ya cinayet yada tımarhane

70
120
yanıtYanıtla
Dirk :

ne baskısı ya dayak bile yememiş telefonuma baktı öldüreyim oldu. normalleştirmeyin bir sorun önce neden o baba o telefona bakıyordu diye kesin kötü yola karışmış şüphesi vardır babada

yanıt29
yanıt2
yasin yıldız:

Çocuklarda sağlıklı bir ruhsal gelişim için onları mümkün olduğu kadar sosyal medyadan uzak tutmak lazım.

150
12
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title