Haberler

Babasını Kaybeden Milletvekili Gülpınar Gözyaşına Boğuldu (2)

Siverek'e getirilen Devlet eski Bakanı ve TBMM eski Başkanvekili Eyyüp Cenap Gülpınar'ın cenazesine katılmak isteyenler izdihama yol açtı.

Babasını KAYBEDEN MİLLETVEKİLİ GÜLPINAR GÖZYAŞINA BOĞULDU (2)

KÖYDE CENAZE İZDİHAMI

Siverek'e getirilen Devlet eski Bakanı ve TBMM eski Başkanvekili Eyyüp Cenap Gülpınar'ın cenazesine katılmak isteyenler izdihama yol açtı. Gülpınar'ın toprağa verileceği köye binlerce kişi akın etti, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Siverek'e 35 kilometre uzaklıktaki Gülpınar Köyü'nde sabah saatlerinden itibaren toplanan binlerce kişi, Eyyüp Cenap Gülpınar'ın cenazesinin gelmesinin ardından gözyaşına boğuldu. Köyde toplanan çoğunluğu başlarında mor poşu takmış olan binlerce kadın ve erkek, Kürtçe ağıtlar yaktı. Kalabalık, babasını kaybeden AK Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'a taziye dileğinde bulundu. Yoğun kalabalık nedeniyle izdihamın yaşandığı köyde, Gülpınar'ın cenazesi TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti milletvekillerinin özel uçakla gelmesinin ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek.

AL,MS(HK/BT) - Şanlıurfa / Siverek

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kasım Gülpınar Eyyüp Cenap Gülpınar Ak Parti Siverek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title