Haberler

Baba Zula İstanbul Live'da

Güncelleme:

Baba Zula 27 Nisan'da yeniden İstanbul Live sahnesinde!

Dans ve teatral öğelerle müziklerini ve düşüncelerini görsel olarak destekledikleri takdire şayan sahne performansı ile BaBa ZuLa ekibi; 27 Nisan 2012, Cuma akşamı bir kez daha Istanbul Live sahnesinin konuğu olacak!

Belli bir müzik türüne dahil edilemeyen ama en yakın tarifiyle "psychedelic halk müziği"nin yaratıcıları ve şimdilik tek icracıları olan benzersiz grup BaBa ZuLa; 1996 yılında Derviş Zaim'in "Tabutta Rövaşata" adlı filmine müzik yapmak üzere kuruldu. Geleneksel halk müziğinden beslenen ve müzikal köklerinden aldıklarını, çağdaş müzikle birleştiren BaBa ZuLa; bunu yaparken kolaya kaçmadıklarından, ortaya, özgün ve taklit edilemez işler çıkartıyorlar. Grup, bu özgünlük sayesinde dünyanın her yerinde ilgiyle dinlendiğinden, günümüzde Japonya'dan Kanada'ya kadar birçok ülkeye giderek bir bakıma Türkiye'nin "müzik elçisi" görevini üstleniyor.

Muhteşem sahne performanslarıyla da çok konuşulan BaBa ZuLa; müziklerini, düşüncelerini, dansın yanı sıra teatral öğelerle de görsel olarak desteklerken seyirciyle tek vücut oluyor ve adeta Şamanik bir ayin sunuyorlar.

Major Müzik Organizasyon – Eyüp İblağ'ın program yönetimini devraldığı Istanbul Live; yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıktı. Istanbul Live'da ayrıca, izleyicilerin konser öncesi ve sonrasında yine iyi müzik eşliğinde vakit geçirebilecekleri bir "Lounge Bar" açıldı. Ziyaretçiler, 3. katta bulunan canlı müzik salonuna; giriş katındaki bu "Lounge Bar"da Lounge Bar özel asansör ve merdivenleri kullanarak giriş yapıyor. Istanbul Live, böylece izleyicisine giriş katında özel bir servis sunuyor.

İstiklal Caddesi Ağa Camii'nin sokağında bulunan Istanbul Live'da, gerçekleşecek konserlerin kapı açılış saati 21:00. Konser biletleri Biletix'ten ve Istanbul Live'dan temin edilebilir.

Bilgi için: www.istanbulliveperformance.com

www.biletix.com

Bilet Fiyatı: 34,00 TL

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Derviş Zaim Baba Zula Biletix Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title