Haberler

Azılı İnşaat Hırsızını Kamera Kayıtları Yakalattı

Güncelleme:

Niğde'de bir inşattan malzeme çalan hırsız, çaldığı malzemelerle caddede gezdi. Azılı inşaat hırsızını kamera kayıtları yakalattı. Hırsız tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Niğde'de bir çok inşaattan hırsızlık yapan azılı hırsız güvenlik kameraları sayesinde yakalandı. Savcılık talimatı ile R.Ş.'yi gözaltına alan polis ekipleri Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğündeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Adliyede hakim karşısına çıkarılan R.Ş. tutuklanarak Niğde E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

İNŞAAT HIRSIZINI KAMERA KAYITLARI YAKALATTI

Niğde-Merkez Yenice mahallesi Özgüdek Caddesi üzerinde bir inşattan su borusu, başka bir inşaattan ise taş kırma makinesi çaldığı ihbarını alan Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları titiz çalışmalar neticesindeki kamera kaydı görüntülerini incelediklerinde hırsızlık yapan şahısın R,Ş. olduğunu tespit etti.

TUTUKLANARAK CEZA EVİNE GÖNDERİLDİ

Savcılık talimatı ile R.Ş.'yi gözaltına alan polis ekipleri Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğündeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Adliyede hakim karşısına çıkarılan R.Ş. tutuklanarak Niğde E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. R.Ş. polise verdiği ifade de çaldığı malzemelerin yerini söylemediği öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Niğde Merkez Yenice 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title