Haberler

Ayvalık'ta "Sanat 10'la Yükselecek" Projesi

Ayvalık ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı "Sanat 10'la Yükselecek" Projesi için protokol imzalandı.

Ayvalık ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı "Sanat 10'la Yükselecek" Projesi için protokol imzalandı.

Sebahat Cihan Şişman Güzel Sanatlar Lisesi'nde protokol için tören düzenlendi. Sebahat-Cihan Şişman Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin mini konseriyle başlayan programda, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı'nın öncülüğünde il genelinde sürdürülen "Bengi Projesi" kapsamında 20 dakikalık da kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, projenin genel çerçevesi ve uygulama esasları hakkında katılımcılara slayt gösterimi ile bilgilendirmede bulundu.

Bahadır, projenin Balıkesir Valiliği tarafından il genelinde sürdürülen Balıkesir'de Eğitimin Niteliğini Geliştirme ve İzleme (BENGİ) Projesi'nin en önemli ayaklarından biri olacağını belirtti.

Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan'ın da projenin fikir babası olduğunu açıklayan Bahadır, projenin paydaşlarının, Ayvalık Kaymakamlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ayvalık Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve hayırseverler olduğunu söyledi.

Ardından Kaymakam Görgülüaslan'ın öncülüğünde proje paydaşları olan kurumlar arasında projenin protokolü imzalandı.

İmza töreninin ardından konuşan Görgülüaslan ise, Ayvalık'ın eğitim alanında çok ciddi çalışmalara imza atmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Projenin öğrencilerin gelecekte topluma, ailelerine daha faydalı olabilmelerinin önünü açacağına inandığını ifade eden Görgülüaslan, "İlçe Milli Eğitim Müdürü kardeşim konuşmasında bu projenin benim tarafımdan ortaya atıldığını söylemişti ama bana göre bu projenin asıl sahibi kendisidir, milli eğitim camiasıdır. Müdürümüze ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Çünkü bu projenin arkasında çok ciddi bir emek var. Bu çalışmanın öğrencilerimize son derece faydalı olacağına inanıyorum." dedi.

Başlangıçta İmam Hatip Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Gazi Ortaokulu ve Ali Çetinkaya Ortaokulu öğrencilerinin dahil olacağı projeyi, başlangıçta Sebahat Cihan Şişman Güzel Sanatlar Lisesi yürütecek.

Törene, Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, İlçe Emniyet Müdürü Fikret Bakır, Ayvalık Kaymakamlık SYDV Sorumlusu Ebru Güngör Gezen, İş Adamı Cihan Şişman ile eşi Sebahat Şişman, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Gökhan Görgülüaslan Ersin Yazıcı Balıkesir Ayvalık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title