Haberler

Ayvacık Belediyesinden Yaşlı Kadına Ev Sözü

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, evi oturulamaz durumda olan yaşlı kadına ev yapma sözü verdi.

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, evi oturulamaz durumda olan yaşlı kadına ev yapma sözü verdi.

Belur, yaptığı yazılı açıklamada, mahalle gezileri sırasında Esenyurt Mahallesi'nde evi oturulamaz halde olan Fatma Erol tanıdıklarını kaydetti.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile yardıma muhtaç her kesimden vatandaşa yardım eli uzattıklarını aktaran Belur, evi oturulamaz durumda olan ve engelli kızı ile yaşayan Fatma teyze de yeni ev yapma sözü verdiklerini kaydetti.

Belur, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Vatandaşların refahına katkı sunmak açısından belediyelerin her konuda üstüne düşeni yapması gerekir. Bu kapsamda ilçemiz sınırları içinde, temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ve hayatlarını en düşük seviyede bile sürdürmekte güçlük çeken dar gelirli, yaşlı, düşkün, yoksul, muhtaç, kimsesiz ve engelli vatandaşlarımıza belediyemizin imkanları dahilin de yardım etmeye çalışıyoruz. Fatma teyzemi bu mübarek Kurban Bayramı'nda ziyaret edip elini öperek hayırlı duasını almak istedik. Fatma teyze bizim annemiz. Onu öyle kabul ediyorum. Evlat olarak vazifemizi yerine getirdik. İnşallah en kısa sürede yeni evini tamamlayıp Fatma teyzemizi ömrünün geri kalanında barınacağı sıcak bir yuvaya kavuşturmanın sevincini yaşamış olacağız. Kendisini yeni evinde de ziyaret edeceğim."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Belur Fatma Erol Esenyurt Ayvacık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title