Haberler

    Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe'ye Flaş Teklif!

    Aykut Kocaman, Fenerbahçe'den eski öğrencisini almak için kolları sıvadı.

    Yabancı kontenjanı nedeniyle Fenerbahçe'de şans bulamayan Joseph Yobo'ya Torku Konya yolu göründü.

    Sarı-Lacivertli ekibin eski teknik patronu Aykut Kocaman, Yeşil-Beyazlı takımda göreve geldikten sonra bu futbolcuyu istediğini Konyaspor Yönetimi’ne iletti. Önümüzdeki günlerde Konyasporlu idarecilerin, Nijeryalı futbolcuyu şehre davet edip, devre arası transferi için masaya oturması bekleniyor.

    Şimdiden transfer listesini hazırlamaya başlayan tecrübeli teknik adamın listesindeki ilk isim Fenerbahçe’den. Şu an kadrodaki sol bekleri yeterli bulmayan Kocaman’ın Sarı-Lacivertli takımdaki eski öğrencilerinden Hasan Ali Kaldırım’ı renklerine bağlamayı düşündüğü öğrenildi.

    Fenerbahçe'nin dün yapılan antrenman öncesi teknik direktör İsmail Kartal, Hasan Ali'yle özel bir görüşme yaptı. Kartal'ın oyuncusuna, "Senin tarzını çok beğeniyorum. Oynamadığın zamanlarda bile çalışmayı hiç bırakmadın. Tam bir profesyonelsin. Böyle devam edersen formayı sürekli olarak sana vereceğim. Tek eksiğin, skora katkının olmaması. Bu yönünü de geliştir. Skora katkı yaparsan herkes seni daha çok konuşur" dediği öğrenildi.

    Aykut Kocaman, bonservisi elinde bulunan Cristian'a da haber gönderdi ama bu oyuncunun taliplerinin olduğunu öğrendi.

    Reto Ziegler'e de eğer ocak ayına kadar sabrederse kendisine 1.5 yıllık sözleşme önereceği haberini uçurdu. Aykut Kocaman ayrıca, Adana Demirspor'da oynayan Beykan ile Samsunspor forması giyen Recep Niyaz'a da kendileriyle Konya'da çalışmak istediği mesajını gönderdi. Tüm bu gelişmeler Konyaspor camiasında heyecanla karşılanırken, transferlerde nasıl sonuç alınacağı merak ediliyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Aykut Kocaman Joseph Yobo Fenerbahçe Konyaspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title