Haberler

Ayı, Kurbanlık Danayı Parçaladı

Güncelleme:

Kastamonu'da yaklaşık 200 kilogram ağırlığındaki dana, ayı tarafından param parça edildi.

Kastamonu, Çatalzeytin'e 25 kilometre uzaklıktaki Yerağıl Yaylası'nda hayvan besiciliği yapan Kızılcakaya Köyü Muhtarı Cemil Demir'e ait hayvanların içinden yaklaşık 200 kilogram ağırlığındaki dana, ayı tarafından parçalandı.

PARÇALAYIP YEMİŞ

Sabah yaylada hayvanlar otladığı sırada köpeklerin havlaması üzerine dananın parçalanarak ayı tarafından yenildiği görülünce, Çatalzeytin'de bulunan hayvanların sahibi Cemil Demir'e haber verildi.

TOPRAĞA GÖMMÜŞ

Yaylaya çıktığında köpekler ile birlikte hayvanı aramaya başlayan Demir, danayı yarısı yenilmiş ve toprağa gömülü halde buldu.

"ÜZERLERİNE GİDEMİYORLAR"

Demir, "Zararım beş bin liranın üzerinde. Çevremizde ayılar oldukça çoğaldı. Ormanda yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar yerleşim yerlerine kadar indi. Köpekler ayıdan korkup üzerine gidemiyor. Gün geçmiyor ki ayıların zarar verdiği bahçe ürünlerimiz ve hayvanlarımızla ilgili haber duymayalım. İnsanlar ayıların verdiği zararlar karşısında çaresiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çatalzeytin Cemil Demir Kastamonu Güncel Haberler

500

Yorumlar (83)

avcı:

hayvan eziyet etmez, acıkmıştır yemiştir. Bu kötü birşey değil, sonuçta onunda canı var.

25
10
yanıtYanıtla
YKNK:

AYI KANDİLDEN Mİ GELMİŞ

15
8
yanıtYanıtla
mertMobil-ANDROID:

kesin ak partinin işidir .. dicem.. hemen küfür ediceksiniz içinizden. .. Şu akp kadar başınıza ayı düşsün. . (insan yemektense inek yemek daha iyi olmuş ayı bey)

7
13
yanıtYanıtla
Devlet! ayına sahip çık.:

Ayı avlamayı devlet yasakladı. Devlet gelsin ayılarına sahip çıksın şimdi.

17
3
yanıtYanıtla
Toro:

akp nin işidir :))

16
2
yanıtYanıtla
Bozoklu haluk:

Bu ayı paralelci olmasın.

13
4
yanıtYanıtla
cemo:

Kesin Sarayın işidir bu

14
2
yanıtYanıtla
sanal:

o ayilar pkk lidir

10
5
yanıtYanıtla
simko:

Vurun gitsin

7
8
yanıtYanıtla
TURSUN:

Ayıların şehire inmesiniAkp ye bağlayanlara iki çift lafım var, Akp yok iken de bu ayılar var idi hatta evimin yanına kadar gelip arı kovanlarımı kırmıştı o zaman hangi ayının yüzünden şehire iniyorlardı. Bazen milletimizin ne kadar kültürsüz, akılsız, kendi söylediğine kendinin bile inanmadığını görünce kahroluyorum, aklı başında adam yok mu bu memlekette?

4
9
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title