Haberler

    Ayhan Akman'a Veto!

    Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli, düzenlediği basın toplantısında yardımcısının teknik direktörlük kariyerinin başında olan, camiadan biri olacağını açıklamıştı.

    SPORCOPE ÖZEL HABER - Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli, düzenlediği basın toplantısında yardımcısının teknik direktörlük kariyerinin başında olan, camiadan biri olacağını açıklamıştı. Tecrübeli teknik adam bu isimle görüşmelerinin sürdüğünü ve yakın zamanda yardımcısının kim olacağını duyuracaklarını belirtmişti. Sporcope olarak Mustafa Denizli'nin yardımcılık görevini üstlenecek muhtemel isimleri araştırdık…

    Mustafa Denizli'nin yardımcılık görevi için ilk ismin Gökhan Zan olacağı konuşuldu. Ancak futbola yeni veda eden Gökhan Zan, yakın zamanda antrenörlük görevi için İngiltere'ye gidecek. Bu sebepten dolayı sezon sonuna kadar İngiltere'de kalacak olan Gökhan Zan'ın Mustafa Denizli'nin yardımcısı olma ihtimali ortadan kalkmış oluyor.

    Ayhan Akman'a veto

    Denizli'ye Galatasaray tarafından önerilen bir diğer isim ise Ayhan Akman oldu. Ancak camia tarafından çok sevilen ve futbolcuların da birlikte çalışmak istediği Akman, Mustafa Denizli tarafından veto edildi. Akman'ın da böylelikle Denizli'nin yardımcısı olma ihtimali ortadan kalktı.

    Görev için Galatasaray'da Evren Turan'ın ismi de gündeme geldi. TV8'de yayınlanan 4 Büyükler Salon Turnuvası adlı programdaki söylemleriyle Galatasaray taraftarının ve camianın sempatisini kazanan Turan'ın, yardımcılık görevini üstlenmesi zor gözüküyor. Evren Turan'ın Mustafa Denizli'nin kızı olan Selin Denizli'nin eski sevgilisi olması nedeniyle Florya'ya girmesinin olası gözükmediği öğrenildi.

    Fatih Terim'den yardım istenecek

    Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin yardımcılığı için son akla gelen isim Emre Aşık oldu. Türkiye U21 Milli Takımı'ndaki teknik direktörlük görevine devam eden Emre Aşık için Fatih Terim'den yardım ve özel izin isteneceği öğrenildi. Emre Aşık'ın ismi geçmiş dönemde de Denizli'nin yardımcılığı göreviyle anılmıştı. 42 yaşındaki teknik adam Galatasaray'ın ve kendisinin önce Fatih Terim ve milli takım yetkilileriyle görüşerek karar verebileceğini açıklamıştı.

    Mustafa Denizli'nin yeni yardımcısının ismini önümüzdeki günlerde duyurması bekleniyor…

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Mustafa Denizli Selin Denizli Ayhan Akman Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title