Haberler

Aydın Gazeteciler Cemiyetinden İha'ya 2 Ödül

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (Agc) Tarafından Geleneksel Olarak Düzenlenen "2007 Yılı Basın Ödülleri Yarışması'nda" Yapılan Değerlendirme Sonucu Ödül Almaya Hak Kazanan Basın Mensupları Açıklandı.

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından geleneksel olarak düzenlenen "2007 Yılı Basın Ödülleri Yarışması'nda" yapılan değerlendirme sonucu ödül almaya hak kazanan basın mensupları açıklandı. Düzenlenen yarışmanın Mehmet Ali Balıkçı Özel Başarı Ödülü kategorisi "Fotoğraf" dalında İhlas Haber Ajansı (İHA) Aydın Temsilsisi İbrahim Kılınç ve günlük kitle basın organları gazete ve çalışanları kategorisi "Genel Haber" dalında İHA Söke Muhabiri Levent Tuncer, ödül almaya hak kazanan isimler oldu.

Konuyla ilgili olarak AGC'den yapılan açıklamada; 2007 Yılı Basın Ödülleri ve Nezih Demirkent, İsmail Sivri, Mustafa Kemal Yılmaz, M. Ali Akkar, M. Ali Balıkçı ve Hulusi Akşit Özel Başarı Ödülleri'nin 13 Haziran 2008 Cuma günü Aydın Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenecek törenle sahiplerine verileceği belirtildi. İHA Aydın Temsilcisi İbrahim Kılınç'ın "Fotoğraf" dalında ve İHA Söke Muhabiri Levent Tuncar'in "Genel Haber" dalında ödül almaya hak kazandığı yarışmalarda yerel ve ulusal yayın yapan günlük, 15 günlük ve aylık gazete, televizyon ve radyolar kategorilerinde değerlendirmelere göre 24, İl Ödül Komisyonu Jüri Özel ödülleri olarak 3 ve AGC Yönetim Kurulu Özel Başarı Ödülleri olarak da 8 basın mensubuna olmak üzere toplam 35 kişi ödüllendirildi.

Yaptığı açıklamayla ödül almaya hak kazanan basın mensuplarını açıklayan AGC Başkanı Mustafa Çezik; "AGC'nin sosyal ve kültürel etkinliklerinden olan basın ödülleri yarışmamız geleneksel hale geldi. Etkinliğimizin geleneksel hale gelmesinde emeği olan arkadaşlarım ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Ödül yarışmamıza katılan veya katılmayan, dereceye giren ya da girmeyen; basın meslek ilkelerine ve etiğine sahip çıkan tüm meslektaşlarımı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

(MB-YK-Y) 26.04.2008 16:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title