Haberler

Sanatçı Ayaz Toprak'tan Anneler Günü'ne özel klip

Güncelleme:

Sanatçı Ayaz Toprak'tan Anneler Günü'ne özel klip Fantazi müziğin efsane ismi rahmetli İbrahim Erkal'ın veliahttı olarak görülen ses sanatçısı Ayaz Toprak Anneler Günü için özel yapmış olduğu söz ve müziği kendisine ait olan 'Sevmek Lazım' isimli klip çalışması sosyal medyada...

Sanatçı Ayaz Toprak'tan Anneler Günü'ne özel klip

ERZURUM - Fantazi müziğin efsane ismi rahmetli İbrahim Erkal'ın veliahttı olarak görülen ses sanatçısı Ayaz Toprak Anneler Günü için özel yapmış olduğu söz ve müziği kendisine ait olan 'Sevmek Lazım' isimli klip çalışması sosyal medyada paylaşılmaya başlanıldı.

'Hep yaşasın Anneler' diye başlıyor klipte kadınlara şiddet olmaması için vurgu yapan Ayaz Toprak 'Kadınlar Gül çiçektir güller hep su içecektir kadınları ağlatanlar nasılda can verecektir' sözleriyle anneler gününe özel bir çalışma olduğunu ifade etti. Toprak, 'Şefkati, sevgisi ve sabrıyla bizleri yetiştiren başta annem ve eşim olmak üzere tüm annelerimizin, Anneler Günü kutlu olsun' dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

İbrahim Erkal Anneler Günü Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title