Haberler

Avşar'dan Güldüren Gaf

Güncelleme:

İzmir'de, bu yıl 10'uncusu düzenlenen Hülya Cup Tenis Turnuvası'nda dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.

İzmir'de, bu yıl 10'uncusu düzenlenen Hülya Cup Tenis Turnuvası'nda dereceye giren sporcular ödüllerini Hülya Avşar'ın elinden aldı. Ödül töreni bitiminde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avşar'ın, "Botoks" yerine 'Götoks" demesi çevredekileri güldürdü.

İstanbul ve Antalya'nın ardından Hülya Cup Tenis Turnuvası'nın son ayağı İzmir'de 8- 19 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi. Kültürpark Tenis Kulübünde bugünkü son maçların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporcular ödüllerini aldı. Organizasyonla ilgili bir konuşma yapan Hülya Avşar, 'Bu yıl başarılı çocuklar burslarla ödüllendirilecek. Tabi derslerinin de iyi olması önemli" dedi. 'Yıllara rağmen güzelliğinizden birşey kaybetmediniz. Bunu neye borçlusunuz' diye soru soran bir basın mensubuna, 'O kadar sene geçiyor. Bir değişiklik olmaz olur mu' Sadece güzel yaşlanıyorum. Çünkü estetik, botoks, götoks yaptırmadım" dedi. Yaptığı gafı farkeden ve çevredekilerle birlikte gülmeye başlayan Avşar, "Ben arkadaşlar arasında botoksla ilgili öyle konuşuyorum. Fena rezil olduk" dedi.

Tören sonunda Avşar, annesiyle birlikte gelen 7. 5 aylık Mina adlı bir bebeği de sevdi.

- KUTU

DERECEYE GİREN SPORCULAR

Yeni başlayan bayanlar katagorisinde Sevgi Üstüner birinci, Nesrin Odabaşı ikinci. 18-35 yaş arası bayanlarda, Tuba Turhan birinci Nihan Evrenesoğlu ikinci. 35-45 yaş arası bayanlarda da Pelin Koçan birinci Sedef Çakırer ise ikinci oldu. Yeni başlayan erkeklerden Ahmad Karbalay Hamzeh birinci, Ahmet Dostlar ikinci. 18-35 yaş arası erkekler de Evrim Ergün birinci, Cengiz Oktay ikinci oldu. 35-45 yaş arası erkeklerde de Kemal Zeytinoğlu birinci, Mustaga Çapkan ikinci oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title