Haberler

ATV, İddialı Dizisi 'Ağlama Anne' İçin Final Kararı Aldı

Güncelleme:

ATV, pazar akşamları seyirciyle buluşan "Ağlama Anne" dizisi için ilgili final kararı aldı.

Başrolünü Birce Akalay, Özlem Yılmaz ve Cansel Elçin'in paylaştığı dizi, için atv kararını verdi. Dizi 13'üncü bölümde ekrana veda edecek.

İKİ KIZ KARDEŞİN HAYAT HİKAYESİNİ EKRANA TAŞIYOR

Selim Bayraktar, Sezin Akbaşoğulları, Ekin Mert Daymaz, Aslıhan Malbora, Nihal Koldaş ve Hüseyin Soysalan'dan oluşan güçlü kadrosuyla dikkat çeken "Ağlama Anne"de iki kız kardeşin dramatik hikâyesi ekrana taşınıyordu. Esin Gök'ün yazdığı, Feride Kaytan'ın ise yönettiği dizinin şu günlerde 12. bölümü çekiliyor.

ATV, İddialı Dizisi 'Ağlama Anne' İçin Final Kararı Aldı

ATV, İddialı Dizisi 'Ağlama Anne' İçin Final Kararı Aldı

ATV, İddialı Dizisi 'Ağlama Anne' İçin Final Kararı Aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özlem Yılmaz Birce Akalay Cansel Elçin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

Şikâyetçi:

Sadece bu dizi değil tüm diziler hep aynı saçma sapan şeyler... Tecavüz, sevişme, aldatma, cinayet, öpüşme,kavga tartışma vs. çocuklarımız da bunu izleyerek etkileniyor sonra psikolojisi bozuluyor ister istemez çocuklarımız bu şekilde izlerken doğru olduğunu düşünüyorlar ne bilsinler ki küçücük çocuklar yanlış bişey yapıldığını saçma sapan dizi yapmayın eğer film cekecekseniz düzgün,temiz iyi ahlaklı şekilde oynasınlar cidden. Bu dünyada gerçekten güven yok yazık valla yazık..

22
2
yanıtYanıtla
ASD:

İZLEME İZLETME

yanıt14
yanıt0
RTÜK:

BENCE KOMPLE ATV''NİN FİŞİNİ ÇEKİN. . .

13
9
yanıtYanıtla
TAMAN:

PEKİ OLUR

yanıt0
yanıt1
bitik kanal.:

izleyicisi varmı bu kanalın. .

10
4
yanıtYanıtla
Ne diye izleyeyim ki:

Eski dizileri özlüyorum. Ekmek teknesi, İkinci Bahar, Bir İstanbul masalı, Sıla, Avrupa yakası vb. gibi o tatta olacak diziler şimdi yok malesef. Oyuncuların suratında şiddet var. Bitkin ve yorgun ifadeler işimiz bitse de eve gitsek der gibiler. replikler öfke saçıyor. Romantik diye başladığım dizi saçmalıyor, Entrika, dram diye başladığım suyunu çıkarıyor. sit. com desen o rafa kalkmış. Bir tek Edho ve Arka sokaklar dizisi kalmış eski tatları veren. Onlarda mahalle dizisi değil. .

10
1
yanıtYanıtla
Asosyalist:

Merhabalar yaklaşık 12 yıldır TV izlemiyorum çok rahatım biri biter diğeri başlar tavsiye ederim

10
1
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Herseyi yasaklayin toplumun ahlakini bozan ne varsa

8
2
yanıtYanıtla
CEREN BARBAR:

ZATEN BOZDULAR

yanıt4
yanıt2
ahmet:

tamda seyretmeye başlıyacaktık iyiki seyretmemişiz iyi değilmiş zaten dizilerin hiç biri iyi değil bir tane zengin oğlan son model araba köşk yalı veya holding birde güzel kız aha sana dizi arada birde kötü adam sıkıştır biz vatandaşlar bıktık artık

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title