Haberler

Atatürk'ün Yadigarı Alpullu Şeker Fabrikası Çalışacak"

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, "Atatürk'ün yadigarı Alpullu Şeker Fabrikası özelleştirme kapsamında daha fazla geliştirilerek çalışacak.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, "Atatürk'ün yadigarı Alpullu Şeker Fabrikası özelleştirme kapsamında daha fazla geliştirilerek çalışacak." dedi.

Minsolmaz, bir çay bahçesinde düzenlediği basın toplantısında, Alpullu Şeker Fabrikası'nın özelleştirme kapsamına alınması ile fabrikanın daha etkin çalışarak pancar üretiminin devamlılığının sağlayacağını söyledi.

Alpullu Şeker Fabrikası üzerinden bir algı operasyonu yürütülmeye çalışıldığına işaret eden Minsolmaz, vatandaşların her şeyin bilincinde olduğunu ifade etti.

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesinin işçi, çiftçi ve vatandaşlara daha fazla katkı sağlayacağını vurgulayan Minsolmaz, hükumetin vatandaşların menfaatlerini düşünerek çalışmalarını yürüttüğünü aktardı.

"Türkiye hızla büyüyerek gelişiyor"

Türkiye'de halkın çıkarlarını AK Parti hükumeti kadar düşünen bir hükumete daha önce şahit olmadıklarını dile getiren Minsolmaz, " Türkiye'de 33 şeker fabrikasının 25'i devlet idaresinde. Bu 25 devlet fabrikası da 1,4 milyon ton şeker üretirken, özel sektördeki 8 fabrika ise 1 milyon ton üretiyor. Yani baktığınız zaman devletteki şeker fabrikalarının özel sektördeki fabrikaların 3 katı olarak düşünüldüğünde 3 milyon ton üretmesi lazım. Ama maalesef kamuda fabrika yöntemi çok sağlıklı işlemiyor. Devletin fabrikatörlük yapmaması için fabrikalar özelleştiriliyor. 1920'li yıllarda sadece devletin bir sermaye birikimi vardı, özel sektör yoktu ki... Atatürk'ün yadigarı Alpullu Şeker Fabrikası özelleştirme kapsamında daha fazla geliştirilerek çalışacak." diye konuştu.

Birilerinin şeker fabrikaları üzerinden siyaset yapmaya çalıştığını anlatan Minsolmaz, özelleştirme ile bölgede daha fazla pancar ekilerek, fabrikada işleneceğini bildirdi.

Türkiye'nin hızla büyüyerek geliştiğine dikkati çeken Minsolmaz, "Maalesef bazı siyasetçiler doğru söylemiyor. Biz de vatandaşımızın yanıltılmasına müsaade etmeyeceğiz. Tarımın gerilediğini söyleyenler, rakamlara bakmalılar. Türkiye tarım devi bir ülkedir. Ekilmeyen tarlamız kalmadı."

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Kemal Atatürk Ak Parti Türkiye Alpullu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title