Haberler

Mobilya atölyesinin kapısını söküp at arabasına yükleyip götürdü

Güncelleme:

Bursa'da mobilya atölyesinin önüne gelen kimliği belirsiz kişi, söktüğü kapıyı at arabasına yükleyerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Olay anı kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, mobilya atölyesinin kapısını söken kimliği belirsiz kişi, at arabasına yükledikten sonra kaçtı. Hırsızlık anı, iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay, dün sabah saatlerinde, Mahmudiye Mahallesi 9'uncu Mobilya Sokak'ta meydana geldi. At arabasıyla mobilya atölyesinin önüne gelen kimliği belirsiz kişi, bir süre iş yerinin önünde bekledi. Daha sonra iş yerinin girişine yönelen şüpheli, kapıyı söktü. At arabasına kapıyı yükleyen şüpheli, olay yerinden ayrıldı.

Mobilya atölyesinin kapısını söküp at arabasına yükleyip götürdü

KAMERALARI İNCELEYİNCE FARK ETTİLER

İş yeri sahibi, atölyeye geldiğinde kapıyı göremeyince polise haber verdi. İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri izleyen polis, hırsızlık şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Murat Erat İnegöl Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (64)

BARIŞŞŞŞŞŞŞŞ:

bizim halk kadar gariban bir halk yok dünyada kimse büyük hırhızları görmüyor hep küçük hırhızları görüyorlar neymiş kapı çalmış ulan adamlar bir ulusun hakkını çalıyorlar

20
14
yanıtYanıtla
Gariban:

Hee hee.

yanıt3
yanıt6
Hamza:

Eyvallah Bilader!!

yanıt1
yanıt0
Tekirdağ:

Yapma ya bak sen. Sana göre hırsızlık garibanlık öylemi. Hırsızlık hırsızlıktır. Bunun kapıyı çaldığını gözümüz görüyor. Ama gözümüzle görmediğimize hırsız diyemeyiz. O zaman sanada hırsız diyelim banada diyelim. İnsanın nefsi doymaz. Köyü ver kasabayı ister, kasabayı ver ilçeyi ister, ilçeyi ver il i ister. Sonuç hep ister hep ister. Memlekette gariban yok gördüğün gibi hırsız var. Beleş hep onlara vereceksin. Gidip baksan atık ayrıştırma makinası veya fabrikası vardır. Nokta

yanıt3
yanıt0
Ferman:

Hirsiz hirsizdir büyük küçük yok o is yerinde kaç kisi çalisip ekmek yiyor serserinin biri gelip kapi olmadigini fark edip orayi atese verseydi ne olurdu bir de bu haçidan bir sürü emek bosa giderdi insanlar islerini kayip ederdi o da bir hirsiz hurdaçi yüzünden allah belasini versin baska söze gerek yok

yanıt2
yanıt0
Tekirdağ:

24 tane evi olan bile 1 000 tl devletin verdiği yardıma başvuruyorsa demekki millet aç değil, GÖZÜ AÇ MİLLETİN İLK GÖZÜNÜ, BEYNİNİ, KALBİNİ VE NEFSİNİ DOYURACAKSIN. YOKSA herkesin karnı gırtlağına kadar tokkkkkkk. Neymiş karnı açmış, hadi gidin ordan. Resmen hırsızlık.

23
5
yanıtYanıtla
Malatya:

Çok söyleme arsız edersin aç koyma hırsız edersin demişler adamın demekki ihtiyacı var

3
22
yanıtYanıtla
Mert:

Ne ilâkası var? Demekki senin kanında da var hırsızlık ki hırsızı savunuyorsun!

yanıt9
yanıt1
ref:

Zevkinden calmıyor ihtiyacı var bende markertlerden calmayı düşünüyorum

3
20
yanıtYanıtla
Trol:

Hee ayfona nete para var ekmeğe yok.:) devlet koli para her şey veriyor.

yanıt3
yanıt4
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title