Haberler

Aspim'den Demirkol'a Teşekkür Ziyareti

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü (ASPİM) heyeti, kurumlarına yaptığı desteklerden dolayı Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü (ASPİM) heyeti, kurumlarına yaptığı desteklerden dolayı Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici, İl Müdür Yardımcıları İbrahim Can, Hüseyin İlhan ve Mürsel Keçili, Demirkol'u makamında ziyaret etti. Sevgi evlerinde kalan iki çocuğunda yer aldığı ziyarette, İl Müdürü Bilici kurumlarına sağladıkları desteklerden dolayı Başkan Demirkol'a teşekkür etti. Üç sevgi evinin kirasının Haliliye Belediyesi tarafından karşılandığını ve son olarak ASPİM'e minibüs tahsis edildiğinin altını çizen İl Müdürü Bilici, "Haliliye Belediyemizin Başkanı Demirkol'u ziyarete geldik. İl müdür yardımcısı arkadaşlarımız ve iki güzel kızımızla beraber buradayız. Başkanımız sürekli kurumumuzun, çocuklarımızın, bizlerin yanında ve bize destek olmaktadır. Üç evimizin kiralarını ödemektedir. Son olarak minibüs talebimiz oldu ve en kısa sürede bunu sonuçlandırarak bize tahsisini yaptı. Biz, sürekli olarak başkanımızın yanımızda olması, desteği ve ilgilisi bizi mutlu ediyor. İlgisinin ve alakasının devamını diliyoruz. Bizi ağırladığı için de teşekkür ediyoruz" dedi. Başkan Fevzi Demirkol da, ziyaretlerinden dolayı İl Müdürü Bilici'ye teşekkür ederek, "Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici ve il müdür yardımcıları ile yurtlarımızda kalan iki evladımızı alarak bizi ziyaret ettiler. Sevgi evlerinde kalan evlatlarımız bizim evladımız ve bizimde kızımız, oğlumuz. Ondan dolayı biz kendileriyle gönülden bağlantı kurmuşuz. Ben Haliliye Belediye Başkanı seçildiğim günden beri her bayramda sevgi evlerini ve yurda giderek bu çocuklarımızı ziyaret ederim. Orada bayramlaşırız. Çocuklar sevgiyi en fazla hissedenlerdir. En fazla anlayan ve duyan kesimdir. Kendilerine ne kadar hizmet etsek azdır. Geçmişten beri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün tüm hizmetlerine destek olduk. Bundan sonrasında da destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Demirkol'a, sevgi evlerinde kalan çocuklar tarafından hazırlanan tablo hediye edildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Demirkol Hüseyin İlhan İbrahim Can Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title