Haberler

Aslıhan Kapanşahin kimdir? Aslıhan Kapanşahin yaşında, nereli? Kuzey Yıldızı İlk Aşl Mine kimdir?

Güncelleme:

Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Aslıhan Kapanşahin en son Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynayarak büyük çıkış yakalamaıştır. Yeni başlayacak olan Suçlu dizisinde oynayan Aslıhan Kapanşahin'in hayatı merak edilmekte. Peki, Aslıhan Kapanşahin kimdir? Aslıhan Kapanşahin yaşında, nereli? Aslıhan Kapanşahin hayatı ve biyografisi nedir?

Aslıhan Kapanşahin kimdir? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Babası Şevket Kapanşahin'de bir dönem oyunculuk yapmış ve Samanyolu Tv'de Kalp Gözü dizisinde rol almıştır. Peki, Aslıhan Kapanşahin kimdir? Aslıhan Kapanşahin yaşında, nereli? Aslıhan Kapanşahin hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

ASLIHAN KAPANŞAHİN KİMDİR?

Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuk dünyasına giriş yapmamış olsa idi psikolog olabileceğini dile getirmiştir. Oyuncu olmaya ise özellikle 2009 senesinde rol aldığı Güneşi Gördüm isimli sinema filminin setinde karar vermiştir.

Başarılı oyuncu, 2000 yılının Kasım ayında dünyaya gelmiştir. Aslen Karabük'lüdür ve Karabük doğumludur. Bir röportaj'da ailesinin Tekirdağ Çerkezköy'de yaşadığını belirtmiştir. Babası o çok küçük yaşta iken bir ajansa yazdırmıştır. Annesi, abisi ve ablasından her konuda büyük destek görmüştür. Ancak oyunculuk dünyasına girişinde ve gelişiminde özellikle Neşe Çakır'ın büyük bir rol üstlendiğini belirtmiştir. Ayrıca babası Şevket Kapanşahin'de bir dönem oyunculuk yapmış ve Samanyolu Tv'de Kalp Gözü dizisinde rol almıştır. Haberler.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuk dünyasına giriş yapmamış olsa idi psikolog olabileceğini dile getirmiştir. Oyuncu olmaya ise özellikle 2009 senesinde rol aldığı Güneşi Gördüm isimli sinema filminin setinde karar vermiştir. Set ortamından çok etkilenmiş, kendisini beyaz perdede görmenin de oyunculuğa adımı için büyük bir etken olmuştur.

ASLIHAN KAPANŞAHİN BOYU, KAÇ YAŞINDA?

Boyu 1.55 cm, kilosu 47, göz rengi kahverengi, burcu ise Akrep'tir. 2021 yılı itibariyle yaşı 20'dir. Unit Talent Oyunculuk Ajans'ına bağlı olarak oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir.

DİZİLER

  • Beni Unutma (2009)
  • Arka Sokaklar (2011)
  • Ölümsüz Kahramanlar (2011)
  • Not Defteri (2014)
  • Paramparça (Şeyda) (2015)
  • Sessiz Fırtına (2015)
  • Yeter (2016)
  • 7 Yüz (2017) (Elif)
  • Büyük Günahlar (Blu TV) (2017) Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.
  • Uygun Adım Aşk (2018)
  • Ufak Tefek Cinayetler (Nilay) (2018)
  • Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Mine Mollaoğlu) (2019)

SİNEMA FİLMLERİ

  • Güneşi Gördüm (2009)
  • Aşk Ağlatır (2013)
  • Göl Zamanı (2013)
  • Karışık Kaset (2014)
  • Gökten Üç Elma Düştü (2018)
  • Nasipse Adayız (2020)
Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Aslıhan Kapanşahin Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title