Haberler

Aslı Enver hastalığıyla ilgili gelen soruya yanıt verdi: Disleksi kusur değil

Güncelleme:

Adı eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Aslı Enver sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Disleksi yani okuma ve öğrenme bozukluğu hastası olan Aslı Enver, "Çocukken bununla ilgili sorun yaşıyordum ama yıllar içinde bunun bir kusur olmadığını anladım" dedi.

Oyuncu Aslı Enver, karantina günlerinde pek çok meslektaşı gibi hayranlarıyla iletişimde olabilmek için Instagram hesabını aktif kullanan isimler arasında yer alıyor.

"MALUM HEPİMİZ EVDEYİZ..."

Enver, önceki gün sosyal medyadan hayranlarına, "Malum hepimiz evdeyiz, hadi sor" ifadelerini kullanarak sevenlerinin sorularını yanıtladı. Oyuncu, yüzünde estetik olup olmadığını merak edenlere, "Yok gözünüzün önünde büyüdüm zaten" dedi.

"BUNUNLA İLGİLİ SORUN YAŞIYORDUM"

Aslı Enver, "Disleksi hastalığı (okuma ve öğrenme bozukluğu) sizi ne şekilde zorluyor? Senaryoları nasıl okuyorsunuz?" sorusuna şu sözlerle yanıt verdi: "Okuma zorluğum var, evet. Çocukken bununla ilgili sorun yaşıyordum ama yıllar içinde bunun bir kusur olmadığını anladım. Okumakta çok zorlanıyorsunuz ama zaman içinde kendinize uygun taktiklerle çözebiliyorsunuz. Ben senaryoların altını çizerek ve hemen ezberleyerek okuyorum. Pratikle bir şekilde kendi yolunuzu buluyorsunuz."

Aslı Enver hastalığıyla ilgili gelen soruya yanıt verdi: Disleksi kusur değil

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Sosyal Medya Aslı Enver Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (9)

EBRU:

ŞU HALE BAK KİMLER NE PARALAR KAZANIYOR BU ÜLKEDE. O KADAR IQ SU YÜKSEK İNSANIMIZ KARIN TOKLUĞUNA ÇALIŞIYOR. BU ŞAHIS TİRİLYONLARI KAZANIYOR. İŞTE ÜLKENİN GELDİĞİ YERİN TABLOSU

4
17
yanıtYanıtla
Dogu:

IQ su düşük ,zihin engelliler , IQ su yüksek ,Otizm bunların hepsi insan herkes kısmetinde varsa kazanır Allah nasip etmiş kazanmış

yanıt15
yanıt3
isa:

allah islah etsin

2
5
yanıtYanıtla
Abuzer kadayıf:

Çok çirkin bir hatun

1
4
yanıtYanıtla
aras:

allah herkesin kalbine göre versin.

2
0
yanıtYanıtla
BİLMEDEN YAZANLAR:

Bilmeden yorum EBRU yazmiş,o kadar IQ yüksek Insan varmiş boş dolaniyor yazmiş,eeee Azim nerde Algi nerde,Hatırlatayım EBRU:Albert Einstein Diskalkoli(Sayilarda Problem yani 6 ile 9 kariştirmak)ve Nobel ödülü aldı Kimyada,Bethoven Disleksi...ÖYLE BİLİP BİLMEDEN konuşmayın.ASLI ENVER EZBERİ KUVETLİ yani FOTO GENE ZEKAYA SAHIP,Bir Kitab düşünün içinde sade 1 Harf eksık,bu KİTABİ kalitesiz yapmaz.Almanyada,Rahatsızlık olarak Resmi olarak kabul edildi.Bu Rahatsızlığı olanların EZBERİ çok kuvetli.

1
0
yanıtYanıtla
EBRU:

EVET ÇOK ÜSTÜN ZEKALI OLDUĞU YAPTIKLARINDAN BELLİ

yanıt0
yanıt0
Zalım:

Murat Boz Kurban olsun sana

1
0
yanıtYanıtla
HAKAN:

siz kafayı yemişsiniz yorumlara bak şaka gibi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title