Haberler

Aslanoba Capital, Tasit.com'a Yatırım Yaptı

Güncelleme:

İkinci el taşıt piyasasına yepyeni bir soluk getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Tasit.com, Türkiye'nin önde gelen melek yatırımcılarından Hasan Aslanoba'nın kurucusu olduğu Aslanoba Capital'den 2 milyon dolar tutarında yatırım aldı.

125 binden fazla ilanla sahibinden ya da galeriden otomobil satın almak isteyenleri buluşturan Tasit.com, Türkiye'nin önde gelen melek yatırımcılarından Hasan Aslanoba'nın erken aşama teknoloji yatırımlarından sorumlu şirketi Aslanoba Capital'den 2 milyon Dolar tutarında yatırım aldı.

Tasit.com Kurucu Ortağı Birol Kabakoğlu, konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede, 860 bin bireysel üye, 67 farklı ildeki bin 800 den fazla otomobil galerisi ve bayii ile Türkiye'nin en büyük ikinci el online otomobil platformlarından birini oluşturduklarını söyledi.

2009 yılında kurulan Tasit.com'un çokuluslu ortaklık yapısı ile daima gelişmeyi hedefleyen bir organizasyon olduğunu belirten Kabakoğlu, "İlk yatırımımızı 2010 yılında CF Partners'den almıştık. Sonrasında Almanya merkezli yatırım şirketlerini de ortaklarımız arasına dahil ederek kesintisiz büyümemizi sürdürdük. 2009 yılında kurulan Tasit.com 4'üncü yılını geride bırakırken, uluslararası yatırımcılarımız arasına bir Türk yatırımcının da dahil olması bizi son derece mutlu ediyor. Hasan Aslanoba gibi Türkiye'nin en başarılı girişimcilerinden biri olan ve son dönemin en parlak melek yatırımcıları arasında yer alan bir isimden öğreneceğimiz çok şey olduğuna inanıyoruz. Gerek Hasan Bey'in gerekse Aslanoba Capital'in deneyimleri sayesinde büyüme trendimizi daha da hızlandıracağız" dedi.

Tasit.com'un deneyimli takımı ve yatırımcı ekibine katılmaktan duydukları mutluluğu dile getiren Aslanoba Capital Kurucu Ortağı Hasan Aslanoba, "Tasit.com'un var olan hızlı büyüme ivmesinin bu sermaye girişi ile birlikte yeni bir boyut kazanacağına inanıyoruz. Türkiye'de taşıt dikeyindeki seri ilan platformlarının hem alıcılara hem de satıcılara yeni ürün ve servisler sunmaları için büyük bir imkanla karşı karşıya olduklarını görüyoruz. Tasit.com'un bu imkanları en iyi şekilde değerlendirecek ekibe sahip olduğu yönündeki inancımız sonsuz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Aslanoba Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title