Haberler

Aslan Ailem" Dizisinin İlk Bölümü Seyirciyle Buluştu

Yönetmenliğini Ömer Uğur'un üstlendiği, TRT 1'in yeni dizisi "Aslan Ailem" seyirciyle buluştu.

Yönetmenliğini Ömer Uğur'un üstlendiği, TRT 1'in yeni dizisi "Aslan Ailem" seyirciyle buluştu.

İstanbul TRT Tepebaşı Stüdyoları'nda düzenlenen dizinin galasına, oyuncuların yanı sıra televizyon, medya ve sinema dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

AA muhabirine açıklama yapan yönetmen Uğur, izleyicileri sıcak ve naif bir aile dizisinin beklediğini söyledi.

Uğur, dizide anlatılan hikayenin geleneksel aile yapıları ele alınarak işlendiğine dikkati çekerek, "Basit, komik, yalın, duygusal ve sempatik bir aile komedisi aslında. Dizide çok büyük iddialar, entrikalar, laflar yok. Sadece insanlar bir arada olsa, iyi olsa, problem çıktığında insanlar birbirlerine bir el atsa, bunları öneren bir dizi aslında." dedi.

Çekimlerinin İstanbul Poyrazköy'de gerçekleştiğini belirten Uğur, şunları söyledi:

"2017'deyiz herkes bir hengame, bir koşturma içinde. Biz bu diziyle insanları biraz o hengameden çekip 'bir dakika durun, düşünün' demek istiyoruz. Biz böyle kurguladık. Seyirciye bu şekilde geçer mi bilmiyorum. Oyuncularımız da çok genç çocuklar, gelecekleri çok parlak. Sanıyorum bu diziden sinema ve televizyon dünyasına 2, 3 tane yeni kan enjekte edeceğiz. Çok iyi bir ekip olduk."

"Halkın Yeşilçam'dan izlemeye alışkın olduğu bir aileyi ekrana taşıyoruz"

Dizinin yapımcılarından Yusuf Esenkal da dizi çalışmalarına yaz sezonundan önce başladıklarını aktararak, "Sıcak bir aile işi arıyorduk. İşin içinde komedi olan, dram, aksiyon olan bir dizi yapmak istiyorduk ve 4 erkek kardeşin hikayesini işlemeye karar verdik." ifadelerini kullandı.

Esenkal, dizinin konusuna da değinerek, "Ailemiz bir çiftlikte yaşıyor. Birbirlerine çok bağlı ama birbirlerinden çok farklı insanlar. Bu insanların gündelik hayatta yaşadıkları zorlukları, acıları ve komik olayları ekrana taşıyoruz. Türk halkının Yeşilçam'dan izlemeye alışkın olduğu bir aileyi ekrana taşıyoruz ama daha güncel hikayelerle, hepimizin gündelik hayatta yaşadığı dertleri, sorunları ve eğlenceli anları ekrana yansıtmaya çalışacağız. İnsanların keyifle izleyebileceği ve arkasında da bir tat bırakacağı bir iş yapmaya çalıştık." diye konuştu.

Dizide "Vedat Aslan" karakterini canlandıran Hakan Salınmış ise aile unsurunun önemine işaret ederek, "Hep unuturuz. Var olduğunu hep bildiğimiz için ihmal ederiz. Aile son tutunacak dalımızdır aslında, biz bunu göstermeye çalışacağız. Bir kurum olarak da ülkenin en alt hücresidir ve bizim topraklarımızın, geleneğimizin karşılığı sevgidir, sıcaklıktır ailede. Biz hep böyle hissettik ve böyle canlandırmaya çalıştık." değerlendirmesinde bulundu.

Yapımcılığını ES Film'in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Salınmış'ın yanı sıra, Burcu Özberk, Akın Akınözü, Ferdi Sancar, Bora Akkaş, Fırat Altunmeşe, Zerrin Sümer, Benian Dönmez, Eda Şölenci, Levent Özdilek, İpek Elban ve Mehmet Şeker rol alıyor.

Senaryosu Ayça Mutlugil tarafından kaleme alınan dizinin müziklerini de klarnet virtüözü Serkan Çağrı hazırladı.

Kaynak: AA / Güncel

Poyrazköy Tepebaşı İstanbul Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

13 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 13 Mayıs burç yorumları Burhan Kuzu kimdir? Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Kaan Taşaner hayatı ve biyografisi! Kara Ağaç Destanı dizisi nerede çekiliyor, setleri nerede? Doğruluk mu cesaret mi soruları! DC soruları! Farklı, ilginç, değişik doğruluk mu cesaretlik mi sorularına örnekler Proje okulları atama sonuçları açıklandı mı SON DAKİKA 2024? Öğrenmek için TIKLAYINIZ Filistin BM üyesi mi, BM'ye üye oldu mu? Ayşegül Ovalıoğlu kimdir? Ayşegül Ovalıoğlu hangi partiden, nereli, kaç yaşında? Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Muhsin Şentürk neden çekildi? 2 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar? Halkbank, Akbank, Yapı Kredi, Garanti Bankası faiz getirisi! TAM ATM nedir, ücretsiz mi? TAM ATM'de hangi bankalar var, özel bankalar var mı? 12 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Mayıs burç yorumları nedir? Cihan Çanak kimdir? Cihan Çanak kaç yaşında, mevkiisi ne, hangi takımda oynuyor? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 11 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title