Haberler

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok Filmi

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Cinayet masası dedektifi olan Salim, 30'lu yaşlarında olan içine kapanık bir adamdır. Eşinden ayrılan ve 3 yaşında bir kızı olan Salim, bir süredir devam etmekte olduğu göz tedavisinin sonuç vermediğini ve zamanla tamamen kör olacağını öğrenir. Bu sorunla baş etmeye çalışırken üzerinde çalışmaya başladığı yeni cinayet davasında öldürülen kişinin karısı Handan Hanım’ın da kör bir piyanist olması, Salim’in durumunu daha da ilginç kılar. Dava süreci ilerledikçe Handan Hanım’a fena halde gönlünü kaptıran Salim, ondan yüz bulamayınca ilgisini cinayetin bir numaralı katil zanlısının kör karısı Leyla’ya yöneltir. Ama şüphesiz en tuhafı, Salim’in canından çok sevdiği annesinin yaşlı ve kör bir fahişe olmasıdır. Olaylar geliştikçe Salim daha da körleşir.

Yönetmen: Onur Ünlü

Senaryo: Onur Ünlü

Oyuncular: Demet Evgar, Fatih Artman, İncinur daşdemir, Ezgi Eyüboğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Umut Temiz, Hare Sürel, Turgut Tunçalp, Özgür Emre Yıldırım

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok

Yapımcı Firma: Eflatun Film

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Filmin Süresi: 83 dk.

Dağıtıcı Firma: CGV Mars Dağıtım

Vizyon Tarihi: 11.05.2018

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Onur Ünlü Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title