Haberler

Aşk-ı Memnu Oyuncusu Recep Aktuğ, Hastaneye Kaldırıldı

Güncelleme:

Aşk-ı Memnu dizisinin oyuncusu Recep Aktuğ, hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncuya KOAH tanısı konuldu.

Aşk-ı Memnu dizisinin başarılı oyuncusu Recep Altuğ, hastaneye kaldırıldı. Müzisyen ve oyuncu Aktuğ'a KOAH teşhisi konuldu.

HASTANEYE KALDIRILDI

Bir dönemin efsane dizisi Aşk-ı Memnu'da 'Hilmi' karakteri ile gönüllerde taht kuran değerli müzisyen ve oyuncu Recep Aktuğ hastaneye kaldırıldı ve KOAH teşhisi konuldu.

Aşk-ı Memnu Oyuncusu Recep Aktuğ, Hastaneye Kaldırıldı

CİĞERLERİ SU TOPLADI

Öte yandan oyuncunun sırtında iki kemiğin kırıldığı ve ciğerlerinin su topladığı da ortaya çıktı.

Aşk-ı Memnu Oyuncusu Recep Aktuğ, Hastaneye Kaldırıldı

RECEP AKTUĞ KİMDİR?

Recep Aktuğ 13 Mayıs 1954 yılında İzmir, Çeşme'de doğdu. 1974 yılında Şişli Siyasal Bilgiler Y.O'nda okurken Grup Stüdyo adlı bir gruba katıldı. Siyasal Bilgiler'de dört sene okuduktan sonra TM Devlet Konservatuvarı'na kaydoldu. Eğitimi süresince pazarlamacılık, grafikerlik gibi işlerde de çalıştıktan sonra arkadaşı Tufan Aksoy vasıtasıyla Çetin Emeç yönetiminde Hürriyet Magazin bölümü Hafta Sonu Gazetesi'nde muhabir olarak çalışmaya başladı.

Aşk-ı Memnu Oyuncusu Recep Aktuğ, Hastaneye Kaldırıldı

Öte yandan birçok reklam, film ve dizide rol alan oyuncu, "Kurtlar Vadisi" dizisi konsolos Ender Bey karakteri ve "Aşk-ı memnu" adlı dizide Hilmi karakterini canlandırdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Recep Aktuğ KOAH Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Dürbünlü:

hesap zamanının yaklaştığı anlaşılıyor,,keşke tövbe edipte öyle ölse.hiç olmazsa ahiretini kurtarır.

5
13
yanıtYanıtla
...:

YAHU SANA NE GÜNAHINDAN SEVABINDAN. . . APTAL APTAL KONUŞMAYIN DEFOLUN Bİ

yanıt4
yanıt2
KİMSİN SEN:

İNSAN GİBİ BİR GEÇMİŞ OLSUN DEMEN GEREK ALLAH''IN İŞİNE BURNUNU SOKMA

yanıt6
yanıt2
Dürbünlü:

Dünyada yaşadığımız müddetçe,,insanlar birlerine yardımcı olmalarıda Allahın emridir..önce bu konuyu bilmeniz gerekiyor,,Allahın işine karışmak aslaa degildir.sizler konuların yabancısısınız,,yada cahilsiniz..benim amacım toplumu aydınlatmaktır,,Kuran’da buna **Emri bil’maruf nehyi anil’münker**denir,,yani;insanlara dinini İmanını,kulluk vazifelerini,helalleri haramları ögretmeye denir..bende onu yapıyorum..Allahın işine karışmak degildir..gidin bu konuyu müftüye sorunda öyle konuşun..

yanıt3
yanıt1
Tomra:

Ve din tüccarı konuştu

yanıt3
yanıt1
Nehir:

Bukadar çok yaziyosunda acaba uyguluyomusun merak ediyorum çünkü artık etraf fetva veripde uygulamayan insanlarla doldu taştı...

yanıt2
yanıt2
Cevap:

Ben kimseden para almıyorum,,hiçbir makamda ve mevkidede gözüm yok,,yaptıgım işleri Allah rızası için yapıyorum..din tüccarlıgı böylemi oluyor..?

yanıt1
yanıt1
çırak oyuncu:

ustaaaa geçmiş olsun. Allah şifalar versin. öğrencileriniz olarak hepimiz duacıyız sağlığınıza.

8
2
yanıtYanıtla
akın:

aşkı memnunun en dobra adamıydı üzüldüm. .

1
2
yanıtYanıtla
KONUSUNU BİLİYORUM:

kitabını okumadım, diziyi de izlemedim. etrafımda ve haberlerde o kadar çok bahsi geçiyor ki, izlemiş kadar konusunu biliyorum. güldür güldür şovda parodisini yapmışlardı, iyice anladım

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title