Haberler

Aşıklar Lise Öğrencileri ile Panelde Buluştu

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi "Gençler Kültürüyle Buluşuyor-Türkülerimiz ve Aşıklık Geleneği" konulu panelde aşıklar, öğretim görevlileri ve öğrencilerle buluştu.

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi "Gençler Kültürüyle Buluşuyor-Türkülerimiz ve Aşıklık Geleneği" konulu panelde aşıklar, öğretim görevlileri ve öğrencilerle buluştu.

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi 'Gençliğimiz Ortak Geleceğimiz' projesi kapsamında gerçekleştirilen "Gençler Kültürüyle Buluşuyor-Türkülerimiz ve Aşıklık Geleneği" konulu panel, panelist olarak Balıkesir Üniversitesi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ali Duymaz, Doç. Dr. Satı Kumartaşlıoğlu ve Doç. Dr. Halil İbrahim Şahin'in katılımlarıyla Salih Tozan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Panele 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, 100.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi, Mebruke Hakkı Kabakçı Çok Programlı Anadolu Lisesinin aktif sporcu öğrencileri de katıldı. Açılış konuşmasını yapan okul Müdürü Mustafa Uzanç "Bizi biz yapan değerlerden olan geleneklerimizi, kültürümüzü gençlerle buluşturmak, köklerimize sahip çıkmak demektir. Kökü sahiplenelim ki ağaç büyüyebilsin" dedi.

Panelin koordinatörlüğünü 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Arzu Yüney üstlendi. Programın ilk bölümünde okulun müzik öğretmeni Duygu Oruç ve bağlamasıyla ona eşlik eden Burak Kaan Öztürk, Bir Gönüle Aşk Girince, Hacel Obası isimli türküleri seslendirdiler. Programın son bölümünde Erzurum'dan gelen Aşık Rahim Sağlam ve Aşık Kul Nuri, aşıklık geleneğine özgü örnekleri sundu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Lisesi İbrahim Şahin 15 Temmuz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne?
title