Haberler

Asansördeki kadını taciz edip "gel" işareti yaptı! Kayıttaki kamerayı hesap edemedi

Güncelleme:

Bursa'da asansöre birlikte bindiği kadının eline dokunan tacizci, karşı tepki görünce bu kez de kadının kalçasını elledi. Asansörden inen kadına eliyle "gel" işareti yaptığı anlar ise kameralarca anbean kaydedildi.

Bursa'da L.K. adlı kadın (40) evinin bulunduğu kata çıkmak için bindiği asansörde, kimliği belirsiz kişinin elle tacizine uğradı. Tacizcinin, asansörden inen şahsa eliyle "gel" işareti yaptığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

İNECEĞİ SIRADA YÜZÜNE DOKUNDU

Olay, geçen hafta merkez Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi, evinin bulunduğu siteye giren L.K'den sitenin bahçe giriş kapısını açması için yardım istedi. Kapıyı açan L.K. ile aynı apartmana giren kişi, birlikte asansöre bindi. L.K. kendisiyle konuşmak isteyen kişiden rahatsız olunca asansörden inmek istedi. Bu kişi asansörden ineceği sırada L.K.'nin yüzüne dokundu.

Asansördeki kadını taciz edip 'gel' işareti yaptı! Kayıttaki kamerayı hesap edemedi

ELİYLE "GEL" İŞARETİ YAPTI

L.K. kendisini taciz eden kişinin elini itti. Bu kez de şüpheli, L.K'nin kalçasına dokundu. L.K. asansörden inerek şüpheliye tepki gösterdi. Şüpheli ise L.K.'ye asansöre tekrar binmesi için eliyle 'gel' işareti yaptı. L.K. uzaklaşırken, şüpheli asansörde kamera olduğunu fark edince zemin kata inip apartmandan çıktı.

Asansördeki kadını taciz edip 'gel' işareti yaptı! Kayıttaki kamerayı hesap edemedi

TACİZ ANI KAMERADA

Bu arada olay anı, asansördeki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülere, şüphelinin L.K'nin önce yüzüne dokunduğu, duruma tepki gösterip inerken de kalçasına dokunduğu görüldü.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Site yöneticisi, olaydan 2 gün sonra güvenlik kamerası görüntülerini incelediği sırada komşusu L.K'nin tacize uğradığını fark etti. Site yönetici, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, apartmana gelerek, L.K'ye ulaştı. Polisin olay anını anlatmasını istediği L.K. "Uğraşmak istemiyorum" diyerek şüpheliden şikayetçi olmadığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Osmangazi Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (69)

O kadar:

Ben yavaş yavaş müslüman olmaktan çıkıyorum. Bu cahillerden biri olmak istemiyorum loo

14
30
yanıtYanıtla
Adsız:

O kadar çok iyi düşün ne dediğini bu kişi pislik ahlaksızlık yaptıysa islamın suçu mu bu ? Belik de Allah bilir müslüman da değilsindir kim bilir çünkü iman sahibi böyle ahireti cehennem yapan cümleler kullanmaz. Allah ıslah etsin hidayet versin ne diyelim .

yanıt11
yanıt2
mardinli:

Çık loo

yanıt0
yanıt0
Gökhan:

hayır lütfen çıkma lütfennnnnnnnnnnnnnnn sana ihtiyacımız var :)

yanıt14
yanıt0
TERBİYECİ:

Bu yorumu yapan kişi. tacizciden daha tehlikeli biri olduğunu yorumunda belli etmiş. . !

yanıt0
yanıt0
Seyma:

Sorun islamiyetde değil kurandada değil kuran hic degismedi ama muslumanlar kuran ahlakini ogrenmek musluman gibi yasamam yerine batinin ahlakini ornek aliyor onlari ogreniyor. Sorun islamiyede degil sorun biz muslumanlarda adimiz musluman yasatimiz karakterimiz hangi din acaba veya dini varmi yokmu imanin hakim olmadigi yerde adalet ve ahlak beklemeyelim.

yanıt6
yanıt0
Seyma:

Imanin hakim olmadigi yerde ahlak ve adalet beklemeyin kuranda sadece alfabeyi ogrenmek yeri ne anlatilmak istendigi bizim nasil insanlar olmamiz gerektigini okumak ve ogrenmemiz gerekir. namax kilmak hic suphesiz hayasizliktan ve kotuluktan korur insanlarin cogunlugu namaz kilmadigi icin ahlak haya yoksunu. peygamber daima namaz kilarlardi ve daima edepli ahlakli hayali kisilerdi.

yanıt3
yanıt0
ELLİSEKİZ:

GERİZEKALI MÜSLÜMANLIKLA NE ALAKASI VAR SAMAN BEYİNLİ ZIR CAHİL.

yanıt16
yanıt1
engin:

tacize uğrayan müslüman hakarete uğruyan yine islam

yanıt3
yanıt0
allah ne diyordu:

bay bayan bir arada olmamalı o kadar allaha şit koşmayın

11
22
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title