Haberler

Arifiye Muhtarlar Derneği İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Arifiye’de bulunan 23 mahalle muhtarınca 4 Ağustos’ta faaliyete geçen Arifiye Muhtarlar Derneği ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Arifiye'de bulunan 23 mahalle muhtarınca 4 Ağustos'ta faaliyete geçen Arifiye Muhtarlar Derneği ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen toplantıda, Arifiye Muhtarlar Derneği Başkanlığına Hanlı Mahallesi Muhtarı Ahmet Kaymakçı seçildi. İlk Yönetim Kurulu toplantısına; Hanlı Merkez Mahallesi Muhtarı Ahmet Kaymakçı, Karaaptiler Mahallesi Muhtarı Sebahattin Tongur, Arifbey Mahallesi Muhtarı Nurettin Güreş, Aşağı Kirazca Mahallesi Muhtarı Adem Hacı, Adliye Mahallesi Muhtarı İsmail Kubilay, Çaybaşı Fuadiye Mahallesi Muhtarı Ömer Cansız ve Neviye Mahallesi Muhtarı Rasim Adıyaman katıldı.

İlk toplantıda Dernek Başkanlığına Hanlı Merkez Mahallesi Muhtarı Ahmet Kaymakçı'yı seçen heyet, daha sonra Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'yu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Arifiye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kaymakçı; Arifiye Kültür Merkezinde bir oda ve gerekli demirbaşları tahsis eden Başkan İsmail Karakullukçu'ya teşekkür ederek, "Arifiye'de bulunan 23 mahalle muhtarının üye olduğu Arifiye Muhtarlar Derneğini kurarak 4 Ağustos 2015 tarihi itibarı ile faaliyete geçirdik. Bu çalışmalarımızda her zaman yanımızda olarak bizlere destek olan Sayın Başkanımız İsmail Karakullukçu'ya çok teşekkür ediyor, desteğinin artarak devam etmesini temenni ediyoruz" dedi.

Kaymakçı, "Hükümetimiz ve İç İşleri Bakanlığımız Muhtar Bilgi Sistemini kurarak, mahallemizin ihtiyaçlarının ve sorunlarının giderilmesi işlemlerinin tek merkezden takip edilmesini sağladı. Gerçi Biz, şimdiye kadar Arifiye'de bu tür bir sisteme ihtiyaç duymadık. Sağ olsun Başkanımız ve Belediyemizdeki Müdürlerimizle oldukça uyumlu bir çalışma ortamı yakaladık. Kendileri bizim her türlü talebimize ivedilikle müdahale ediyorlar. Sorun ve ihtiyaçlarının hızlıca giderilmesi, vatandaşımız tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Bu uyumlu çalışmanın devam etmesi en büyük arzumuz. Ben arkadaşlarım adına Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan İsmail Karakullukçu ise, "Arifiye Muhtarlar Derneğimiz öncelikle Arifiyeli vatandaşlarımıza ve muhtarlarımıza hayırlı olsun. Biz Arifiye Belediyesi olarak Arifiye'li vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sorunlarını giderilmesi açısından, muhtarlarımıza şimdiye kadar çok önem verdik. Çünkü kendi mahallesinde yaşayan insanları en iyi tanıyan insanlar onlar. Mahallenin ihtiyaç ve sorunlarını doğru analiz edip, yatırım programlarımızı oluşturabilmek için Muhtarlarımızdan gelecek bilgilere ihtiyacımız var. Ancak bu şekilde insanımızı memnun edebiliriz" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Karakullukçu Kaymakçı Arifiye Hanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title