Haberler

Arif Verimli'den "Müge Anlı sözünüzü bilerek kesmez" mesajına olay yanıt: İsteyerek oldu

Güncelleme:

"Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının psikiyatristi olarak bilinen Prof. Dr. Arif Verimli, geçtiğimiz sezon sürpriz bir şekilde programa veda ederek sevenlerini şaşırtmıştı. Ayrılma sebebini kişisel hassasiyetlerine dayandıran Verimli, daha sonra program arkadaşı Prof. Dr. Şevki Sözen'le yaşadığı tartışma sonucu ayrılık kararı aldığını belirtmişti.

"MÜGE ANLI, BİLEREK SÖZÜNÜZÜ KESMEZ"

Prof. Dr. Arif Verimli, ayrılığıyla ilgili bir takipçisine verdiği yanıtla tekrar gündeme geldi. Verimli'nin paylaşımının altına bırakılan mesajda "İsteyerek olmamıştır, hocam. Rahmi Bey olsun, Şevki Bey olsun, isteyerek olmamıştır. Mügeciğimin asla sözünüzü keseceğini düşünmüyorum. İnşallah bir araya gelirsiniz." denildi.

"GAYET İSTEYEREK OLDU"

Verimli'nin bu mesaja verdiği yanıt ise "Gayet isteyerek oldu. Bir anda tepki vermedim bu bir birikimdi, sevgiler" oldu.

Arif Verimli'den 'Müge Anlı sözünüzü bilerek kesmez' mesajına olay yanıt

Haberler.com / Emre İliksiz - Magazin

Arif Verimli Müge Anlı Haberler

500

Yorumlar (3)

Sefer Aydın:

bu kadını oldum olası sevmem. Burnu çok büyüdü. Bir iki olay aydınlattı diye ki; bu da polisin sayesinde oluyor küçük dağları ben yarattım havalarına girmiş. Kendini polis savcı hakim olarak gören bir müsvedde.

71
24
yanıtYanıtla
Aslı Can:

Kendi çocuğuna canım cicim diye hitap ederken ,başkasının sözünü sürekli kesmesi bilinçli olduğunu dusunduruyor

46
7
yanıtYanıtla
İbrahim Özdemir:

Adaletin hukukun yasama ve yürütmenin görevlerini yapamadığı ülkelerde ki bu ülkelere demokrasisi tam gelişmemiş ülkeler veya üçüncü dünya ülkeleri deniyor o zaman devreye mafiya kabadayı ve kendini halk kahramanı sanan kişi veya kişiler giriyor boşluğu dolduruyorlar

18
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title