Haberler

    Aras Bulut İynemli'nin yürüyen evi

    Güncelleme:

    ABD'de 2008 yılında patlak veren mortgage krizi, tüketici alışkanlıklarını kökten değiştirmişti. Ömür boyu ev kredisi ödememek için küçük evlere yatırım yapan halk, böylece "tiny house" akımını başlatmıştı. Çoğu kez tekerlek üzerinde kurulu olan bu küçük evler, pandemiyle birlikte şehirden doğaya kaçmak isteyenler sayesinde dünyada moda oldu!

    Başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli'nin de bu akıma kayıtsız kalamadığını öğrendim.

    İzmir- Seferihisar'da bir arazi satın alan İynemli, buraya büyük bir villa yaptırmak yerine kendine yürüyen bir ev almış.

    Tekerlekler üzerindeki evini arzu ettiği gibi dekore ettiren ünlü oyuncunun bu merakı için 300 bin lira harcadığını duydum.

    Dizi çekimleri biter bitmez kız arkadaşı oyuncu Bige Önal'la birlikte Seferihisar'a gidecek olan İynemli, yaz boyunca "tiny house"unun tadını çıkaracak.

    Çarşamba akşamı nişan var

    Şubat ayında söz kesen Pırıl Çetindoğan ve Gökhan Kokuludağ, çarşamba günü nişan yapacak. 18 Eylül'de nikah masasına oturmaya hazırlanan çift, öncesinde geleneklere uyarak küçük bir nişan partisi organize ediyor. Yurtdışındaki arkadaşlarını da nişan için Türkiye'ye çağıran çift, misafirlerini Pırıl Çetindoğan'ın ailesinin sahibi olduğu Pera Palace Hotel'de ağırlayacak. Nişan partisi de yine kız tarafının evinde, Demet Sabancı-Cengiz Çetindoğan'ın yalısında yapılacak.

    Çiftin evlendikten sonra Etiler'deki Maya Residences'da oturacaklarını da öğrendim. Geçen hafta lüks siteden ev alan Gökhan Kokuludağ, hemen eve mimar sokarak tadilata başladı. Evi baştan aşağı yeniden yaptıracak olan çift, büyük tadilat öncesi komşularına jest yaptı. Ev ev dolaşarak komşularına birer paket çikolata dağıtan ve şimdiden gürültü için özür dileyerek anlayış isteyen çiftin bu davranışı site sakinleri tarafından takdirle karşılandı.

    Pamir bebeğe baby shower partisi

    Futbol dünyasının ünlü ismi Vedat İnceefe ve tasarımcı eşi Esra İnceefe'nin ikinci kez anne-baba olmak için gün saydığını ilk ben yazmıştım hatırlarsanız...

    Önceki gün Pamir bebek için baby shower partisi yapıldı.

    Esra İnceefe'nin yakın dostu Öznur Yakın'ın ev sahipliği yaptığı partiye Serra Karadeniz, Elçin Ateş, Ebru Erberdi ve Göknur Karadağ da katıldı.

    29 Haziran'da doğum yapmaya hazırlanan Esra İnceefe, dostlarının bu jesti karşısında büyük mutluluk yaşadı. Bu arada 7 yaşındaki Emir de kardeşine kavuşmak için gün sayıyormuş. Şimdiden aileyi tebrik ediyor, Pamir bebeği sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.

    Misafirlerini bekliyor

    Bir Alaçatı klasiği haline gelen Limon Köyiçi, beşinci yılında misafirlerini karşılamaya hazırlanıyor. Mekanın kurucu ortaklarından Yasin Becek'le konuştum. "Hepimiz için zor geçen bir sürecin içindeyiz. Artık biraz daha rahatlamak, eski alışkanlıklarımıza tedbiri elden bırakmadan dönmek istiyoruz" dedi ve şunları ekledi:

    "Limon Köyiçi'nde aldığımız önlemlerle misafirlerimize üst düzey bir konfor ve hijyen sunarken dünya mutfağının en seçkin reçetelerini hazırlıyor, yerel tatlarla menümüzü zenginleştiriyoruz. DJ Yiğit Özdemir de özel seçkileriyle konuklarımıza keyifli bir ortam sunuyor."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Amerika Birleşik Devletleri Aras Bulut İynemli Seferihisar Bige Önal Haberler

    Bakmadan Geçme

    Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title