Haberler

Arama kurtarma çalışmaları sırasında bina çöktü! Canlı yayında olan muhabirin korkusu yüzüne yansıdı

Güncelleme:

10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6'lık deprem sonrası ekipler enkaz altında kalanları kurtarmak için canla başla mücadele ediyor. TRT ekranlarında Malatya'daki arama kurtarma çalışmaları canlı yayınlandığı esnada bina çöktü. O anda muhabirin korkusu yüzüne yansıdı.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilde yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6'lık depremin bilançosu her geçen dakika daha da ağırlaşıyor.

2316 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Saat 23.20 itibarıyla depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 316'ya yükseldi. Sarsıntı nedeniyle 6 bin 217 bina yıkılırken, 13 bin 293 kişi de yaralandı.

EKİPLER CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR

Ekipler enkaz altında kalanları kurtarmak için canla başla mücadelesini sürdürüyor. Çalışmalar sırasında ara ara yıkımlar da gerçekleşiyor.

CANLI YAYINDA BİNA ÇÖKTÜ

Malatya'da arama kurtarma çalışmaları sırasında bir bina çöktü. Çökme anı TRT canlı yayınına yansırken, muhabirin korkusu yüzüne yansıdı.

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Malatya Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

HİLAL YİĞİT:

Lütfennn öğretmenler memurlar esnaflar enkaz altındakilere yardim edin Bu eğitimi alanlar Çok fazla kişi kurtarılmayı bekliyor Maddi yardim sonrada yapılır Elektrik olmayan yerler var Jenaratör alin ışıldak alin Görevlilere. Yardim edin lütfen görevliler yetişemiyor Çok enkaz var Zamanla yarisiyoruz

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title