Haberler

Arakanlı Müslümanlar İçin 15 Temmuz Logolu 200 TL Demir Para Topladılar

15 Temmuz hain darbe girişimini unutmamak, Arakanlı Müslümanlara yapılan zulme dikkati çekmek amacıyla öğrenciler 15 Temmuz logolu 200 adet bir lirayı bir haftada toplayarak İl Müftülüğüne teslim etti.

15 Temmuz hain darbe girişimini unutmamak, Arakanlı Müslümanlara yapılan zulme dikkati çekmek amacıyla öğrenciler 15 Temmuz logolu 200 adet bir lirayı bir haftada toplayarak İl Müftülüğüne teslim etti.

Süleymanpaşa İmam Hatip Ortaokulu yönetimi tarafından, 15 Temmuz Hain darbe girişimini unutmamak ve Arakanlı Müslümanlara yapılan zulme dikkati çekmek amacıyla başlatılan kampanya çerçevesinde öğrenciler bir haftalık kısa sürede toplamış oldukları 15 Temmuz logolu 200 adet bir lirayı Süleymanpaşa İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Abdullah Şenol ve Uluslararası Şehit Münür Alkan İmam-Hatip Lisesi Müdürü Kadir Dinç ile birlikte Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek'e teslim etti.

Türkiye Diyanet Vakfı Tekirdağ Şube Başkanı olan İl Müftüsü İsmail İpek, şube adına makbuz karşılığı teslim aldığı 15 Temmuz logolu 1 liraların Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Arakan'daki Müslümanlara ulaştırılacağını ifade ederek böyle bir kampanyaya öncülük ettikleri için okul yöneticilerine ve kampanyaya gösterdikleri yakın alaka sebebiyle öğrencilere teşekkür etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Şenol Süleymanpaşa İsmail İpek Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
title