Haberler

Apple AirTag ne kadar, kaç tl olacak? AirTag satışları başladı mı, özelliği nedir? Türkiye'ye ne zaman gelecek?

Güncelleme:

Apple 20 Nisan 2021 tarihinde düzenlediği etkinliğinde yeni ürünlerini tanıttı. Yeni ürünleri arasında Apple AirTag de yer aldı. Vatandaşlar Apple AirTag ürününün fiyatını merak etti. Peki, Apple AirTag ne kadar, kaç tl olacak? Apple AirTag Türkiye'de satışlara başladı mı? Apple AirTag nedir, ne demek, nasıl çalışıyor? Özelliği nedir?

Apple'ın yeni ürünü Apple AirTag ne kadar olacak merak edildi. ABD merkezli teknoloji devi Apple, düzenlediği lansman ile yeni cihazlarını görücüye çıkardı. Birbiri ardına yeni ürünlerin tanıtıldığı lansmanda, meraklanan beklenen AirTag de sahneye çıktı. Peki, Apple AirTag ne kadar, kaç tl olacak? AirTag satışları başladı mı, özelliği nedir? Türkiye'ye ne zaman gelecek?

APPLE AİRTAG NEDİR?

Lansmanda tanıtılan ve herkesin merakla beklediği diğer ürün Apple AirTags ise kısa mesafe geniş bant kablosuz bağlantı üzerinden değerli eşyaları takip etmeyi sağlayan bir cihaz. Lansmada görücüye çıkan bu ürünün ABD fiyatı 29 dolar olarak belirlendi. 4'lü paketin fiyatı ise 99 dolar olurken AirTags'in 30 Nisan itibariyle satışa sunulacağı bildirildi.

BUL UYGULAMASI NEDİR?

Bul uygulaması, Apple aygıtlarınızı takip etmenizi kolaylaştırır. Arkadaşlarınızın ve ailenizin nerede olduklarını görebilir, AirTag taktığınız eşyaların yerini bulabilirsiniz. Bul uygulaması iPhone, iPad ve Mac'te çalışır, kayıp aygıtlarınız offline olduğunda bile kullanılabilir. Ve gizliliğiniz her adımda özenle korunur.

Apple AirTag ne kadar, kaç tl olacak? AirTag satışları başladı mı, özelliği nedir? Türkiye'ye ne zaman gelecek?Apple Airtag

APPLE AİRTAG NE KADAR OLACAK?

Yeni çıkan Apple AirTag ürünü tekli paket 299 TL 'den satılacak. 4'lü paket fiyatı ise 999 TL oldu.

APPLE AİRTAG SATIŞLARI BAŞLADI MI?

Yeni ürün 30 Nisan Cuma gününden itibaren sipariş edilebilecektir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Apple Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title