Haberler

Aon Türkiye'de Yeni Üst Düzey Atamalar

Güncelleme:

Risk yönetimi, sigorta ve reasürans brokerliği ile insan kaynakları danışmanlığı konularında dünyanın önde gelen şirketi Aon'un Türkiye ofisinde yeni üst düzey atamalar gerçekleşti.

Ahmet Eryaman Risk Yönetimi Danışmanlığı'ndan (AGRC) sorumlu Genel Müdür Yardımcısı; İnşaat ve Enerji alanında ortak çalışmalarının yanında Özgür Erdem, Denizcilik, Havacılık ve Plasman'dan da sorumlu ve Kadir Köseoğlu ise Petrol&Gaz, Üretim ve Finansal Risklerden de sorumlu Genel Müdür Yardımcıları olarak atandılar.

Ahmet Eryaman

1969 yılında İstanbul'da doğan Ahmet Eryaman, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden 1992 yılında mezun olduktan sonra Northwestern University'de yüksek lisansını tamamlayıp 1995 yılında Bank of Montreal'de çalışma hayatına başlamıştır. 2013 yılına kadar ki süreçte Chicago'da KPMG ve Londra'da Accenture'de danışman olarak görev aldıktan sonar Trakya Cam Grubu'nda Tedarik Zinciri Yönetimi ve BT Hizmetleri Grup Müdürü olarak çalışmış, Denizbank'da Risk ve Kredi Tahsis projelerinden sorumlu Grup Müdürü olarak görev almış ve son olarak Aon Türkiye bünyesinde yeralan Risk Yönetimi Danışmanlığı'ndan sorumlu (AGRC – Aon Global Risk Consulting) Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

Özgür Erdem

1976 yılında İstanbul'da doğan Özgür Erdem, İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nden 2000 yılında mezun olmuştur. Profesyonel sigortacılık hayatına 2003 yılında Anadolu Sigorta'da Risk Yönetimi Uzmanı olarak başlamış, kariyerine 2008-2012 yılları arasında Marsh Sigorta ve Reasürans Brokerliği'nde İnşaat, Enerji ve Dağıtım Riskleri müdürü olarak  devam etmiştir. 2012 yılında Aon bünyesine Direktör olarak katılan Özgür Erdem Aon Türkiye bünyesinde İnşaat, Enerji, Denizcilik, Havacılık ve Plasman'dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

Kadir Köseoğlu

1979 yılında Konya'da doğan Kadir Köseoğlu, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nden 2001 yılında mezun olmuş, master eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi'nde 2013 yılında tamamlamıştır. Profesyonel iş hayatına Mod İnşaat A.Ş'de Saha Mühendisi olarak başlamış, ardından İnalp İnşaat ve Hub İnşaat'ta çeşitli görevlerde yer almıştır. Kariyerine 2005 -2013 yılları arasında Önder Sigorta ve Reasürans Brokerliği'nde Özel Riskler ve Projeler Müdürü olarak devam eden Köseoğlu 2013 yılında Aon bünyesine Direktör olarak katılmış Aon Türkiye bünyesinde Petrol&Gaz, İnşaat, Enerji, Üretim ve Finansal Risklerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özgür Erdem Eryaman Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title