Haberler

Antalya Ticaret Borsası'ndan Vakıf Çiftliği'nde İftar

Güncelleme:

Antalya Ticaret Borsası, Ramazan ayının 9'uncu gününde Vakıf Çitliği'nde iftar yemeği verdi.

Antalya Ticaret Borsası (ATB), Ramazan ayının 9'uncu gününde Vakıf Çitliği'nde iftar yemeği verdi.

İftara, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dallı, Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Emek, Batı Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Ragibe Coşkun, BATEM Müdürü Abdullah Ünal, EXPO Genel Sekreteri Selami Gülay, PTT Baş Müdürü H.Ali Yazıcıoğlu, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı A.Aziz Ergin, TMO Antalya Müdürü İrfan Cesur, ATB Başkanı Ali Çandır, ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, ATB Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis üyeleri, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, ATB üyeleri ile çok sayıda gazeteci ve vatandaş katıldı. 400 kişilik iftar, yemek duasının ardından sona erdi.

ATB Başkanı Ali Çandır Antalya halkıyla iftarda bir araya geldiklerini belirterek, "Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerinde üyelerimiz ve vatandaşlarla bir araya geliyoruz. Antalya'mızın akciğeri Vakıf Çitliği'nde, güzel bir ortamda üyelerimiz ve vatandaşlarla bir araya gelme fırsatı bulduk. İftar yemeklerimiz ilçelerde devam edecek" dedi. (SK-Y) - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Ünal Selami Gülay Ahmet Dallı Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title