Haberler

Antalya Köpek ve Kediler İçin 1000 Paket Mama

Kalekapısı Esnafları Güçlendirme ve Kalkındırma Derneği (KALEDER) Başkanı Hasan Hüsnü Kilit, Kalekapısı yakınında bulunan Kedi Park'ta, hayvanseverlere 1000 paket mama dağıttı.

Kalekapısı Esnafları Güçlendirme ve Kalkındırma Derneği (KALEDER) Başkanı Hasan Hüsnü Kilit, Kalekapısı yakınında bulunan Kedi Park'ta, hayvanseverlere 1000 paket mama dağıttı.

Kaleiçi'nin simgesi Kalekapısı'nda yapılan mama dağıtımına, özellikle minikler büyük ilgi gösterdi. Hasan Kilit, dağıttıkları mamaların vitaminli mamalar olduğunu belirterek, Bunları yiyen hayvanlar, hastalığa kolay kolay yakalanmaz. O yüzden tam 1000 paket dağıtıyoruz, paket sayısını ilerde daha da artıracağız dedi. Paylaşılan bu dünyanın sadece insanlara ait olmadığını belirten Kilit, hayvansever olmanın, çevresever olmanın bir insanda olması gereken meziyet olduğunu ifade etti.

İnsanı sevebilmek için önce hayvanı ve çevreyi sevmek gerektiğini söyleyen Kilit, Bazen medyada eziyete uğrayan hayvanları görüyoruz. Burada bu hayvanları kurtarmak için çabalıyoruz. Elimizden geldiği kadar, gücümüzün yettiği kadar mücadele ediyoruz. Burayı temiz tutmaya çalışıyoruz. Kedi Park'a bakamadığınız hayvanlarınızı bırakabilirsiniz, bunun haricinde buradan hayvanları sahiplenip götürebilirsiniz açıklamasında bulundu.

Kedi Park'taki hayvanların her ay aşılarının yapıldığını ve her 15 günde veteriner kontrolünün gerçekleştiğini belirten Kilit, Hayvanların hastalanmaması için her şeyi yapıyoruz. Hastalanan hayvan olursa da rehabilite olsun diye Muratpaşa Belediyesi'nin hayvan barınağı var, oraya gönderiyoruz. Orada gereken işlem yapıldıktan sonra da tekrar geri getirtiyoruz dedi.

Kedi ve köpekleri elleriyle besleyen çocuklar ve aileler, etkinliğin sonunda Hasan Hüsnü Kilit ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kalekapısı Güncel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title