Haberler

Antalya: Kaymakam Gültekin, Kum Ocaklarında İncelemelerde Bulundu

Antalya'nın Gazipaşa Kaymakamı İsmail Gültekin, Antalya İl Genel Meclisi'nden Bir Heyet ile İlçede Bulunan Kum ve Çakıl Ocaklarında İncelemelerde Bulundu. Kaymakam Gültekin, "İl Genel Meclisi Genel Sekreteri Zülküf Dağlı ve Daimi Encümen Üyelerinden Oluşan Bir Gurup Heyet ile Birlikte, Başta Karalar Köprüsü Olmak Üzere İlçe Köydes ve İl Özel İdaresi Tarafından Yaptırılan ve 2007 Yılı İçerisin...

Antalya’nın Gazipaşa Kaymakamı İsmail Gültekin, Antalya İl Genel Meclisi'nden bir heyet ile ilçede bulunan kum ve çakıl ocaklarında incelemelerde bulundu. Kaymakam Gültekin, "İl Genel Meclisi Genel Sekreteri Zülküf Dağlı ve daimi encümen üyelerinden oluşan bir gurup heyet ile birlikte, başta Karalar Köprüsü olmak üzere ilçe KÖYDES ve İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan ve 2007 yılı içerisinde yapılması gereken hizmetleri yerinde inceledik. AKP İlçe Başkanı Fazıl Yüksel, İl Genel Meclis Üyeleri, Kahyalar Belediye Başkanı Ali Büyükakça da ziyaretlerimize eşlik ettiler. Heyetle birlikte yaptığımız incelemelerde, Bıçkıcı Çayı'nda faaliyet gösteren kum ocaklarının doğaya verdiği zararı da yerinde görmüş olduk. Artık ilçemizde kum ocağı istemiyoruz. Bu tür işletmelerin artık taş ocaklarına yönelmesi gerekir. Çünkü kum ocaklarının doğaya verdiği zarar çok fazla. Gazipaşa'da kum ocağı açılmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

(SÇ-SÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title