Haberler

Annesini pompalıyla öldüren evlat: Kahvaltıya uyandırdığı için sinirlendim

Güncelleme:

Gaziantep'te rehin aldığı annesi Vesile Dönmez'i pompalı tüfekle öldüren Uğur Dönmez, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Dönmez'in, annesini, kendisini kahvaltı için uyandırmasına sinirlenip öldürdüğü ortaya çıktı.

Hacı Ali Öztürk Mahallesi'nde dün yaşanan olayda, Uğur Dönmez, tartıştığı annesi Vesile Dönmez'i pompalı tüfeğiyle rehin aldı. Şizofreni hastası olan ve 15 gündür ilaçlarını kullanmadığı belirtilen Uğur Dönmez'in annesini rehin aldığını fark eden mahalleli, durumu polise bildirdi.

POMPALIYLA ÖLDÜRDÜ

İhbarla gelen polis ekiplerinin ikna çabalarına rağmen Uğur Dönmez, annesini tüfekle vurarak öldürdü. Uğur Dönmez, cinayetin ardından özel harekat polislerinin eve düzenlediği operasyonla yakalanıp, gözaltına alındı.

Annesini pompalıyla öldüren evlat: Kahvaltıya uyandırdığı için sinirlenmiş

KAHVALTIYA UYANDIRMASINA SİNİRLENDİRMİŞ

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Uğur Dönmez'in, annesini, kahvaltı için kendisini uyandırmasına sinirlenip, öldürdüğü ortaya çıktı. Dönmez, ifadesinde "Kanepede uyurken annem 'oğlum kalk kahvaltın hazır' diyerek beni kaldırdı. Sinirli uyandım. Annemle tartışmaya başladık. Uyuduğum kanepenin altındaki kendime ait pompalı tüfeği aldım. Annem silahı görünce balkona kaçtı. Sonrasını hatırlamıyorum. Psikolojik sorunlarım var. Pişmanım böyle olmasını istemezdim" dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Uğur Dönmez, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İslahiye Hisarcık Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

Adil:

Hadi kadın düşmanları bu kadının bu adamla ne işi var deyin bakalım. . . .

8
3
yanıtYanıtla
Anne:

Allah belani versin senin insallah

10
0
yanıtYanıtla
bence:

silah satışı için bırak kendisini sülalesinde arkadaşlarında komşusunda eşi dostunda mahallesinde vb. vb. vb. bi tane bile psikolojik sorunu olan varsa silah satmayın bence.

8
0
yanıtYanıtla
Baykan:

Bu adamı uyutmayın.

7
0
yanıtYanıtla
cehenneme-odun:

cehennem odunu zalim yaratik anne katili domuz

5
0
yanıtYanıtla
mrt bzdğl:

böyle şeyler ülkemde olur, adaleti sağlayamıyoruz, ne kadar ceza yerse yesin en çok 10 yıl sonra aramızda olucak tabi izinli günleri saymasak 1 yada 2 yıl sonra ara ara çıkacak.

4
1
yanıtYanıtla
DELİ:

500 tl internetde kacak silah 5 adet silahım var ruhsatlı kasada tutup poligona atışa gidiyorum kacak silahları durdurun silah deyil insan öldürür insanı

2
2
yanıtYanıtla
murat arslan:

yok artik ??

3
0
yanıtYanıtla
Önder:

Allah senin de belanı versin,annesinin basını.kesen yaratık gibi olmaz olasıca...

0
0
yanıtYanıtla
eeeee:

adam haklı kahvaltıya çağırmışşş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title