Haberler

Ailesinin evden kovduğu genç, kaldığı barakada çıkan yangında feci şekilde can verdi

Güncelleme:

Ankara'nın Çankaya ilçesinde babası tarafından evden kovulan genç bir süredir kaldığı barakada ısınmak için yaktığı ateşten dolayı çıkan yangında yanarak hayatını kaybetti. Yangında barakada bulunan 1 kişi de ağır yaralandı.

Saat 23.00 sıralarında Ankara'nın Boztepe Mahallesi 227. Sokak'ta komşuların iddiasına göre ailesinin evden kovduğu Serhat Tua bir süredir kaldığı barakada ısınmak için arkadaşlarıyla bir araya gelerek ateş yaktı. Ateşten sıçrayan kıvılcımlar barakayı tutuştururken yangının büyümesi üzerine çevredeki komşular yardıma koştu. Yangında, 1 kişi yaralı şekilde komşular tarafından dışarıya çıkarılırken 17 yaşındaki Serhat Tua içeride mahsur kaldı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. İftaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken sağlık ekipleri de yaralıyı, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye sevk etti. Sağlık ekiplerinin barakada yaptığı ilk incelemede barakada mahsur kalan Serhat Tua'nın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Ailesinin evinden kovduğu genç, kaldığı barakada çıkan yangında feci şekilde can verdi

"BABASI EVDEN KOVMUŞ"

Yangında yaralı kişiyi çıkaran komşu Senar Erçin, "Bir ses geldi. Çocuklar yangın var dedi. İçeriye girdik, duman vardı içeride. Hortum getirdik, su getirdik. İçeriden birini çıkardık, diğerini çıkaramadık. Soba yakmışlar, herhalde madde filan da kullanmışlar. Madde kullanmasalar herhalde çıkarlardı. Babaları evden kovmuş bunları diye biliyoruz. Yaklaşık 2-3 gündür burada kalıyorlar. Biz ikaz da ettik, burada oturmayın, donarsınız diye. Dinlemediler, bize karışmayın falan dediler. Biz de karışmadık ondan sonra. Biz içeri girdiğimizde bir soba, bir de koltuk vardı" dedi. Polis, olaya ilişkin inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Boztepe Çankaya Ankara Haberler

500

Yorumlar (16)

SEKOCAN:

BABA VİCDAN AZABINDAN ANNE CİĞER ACISINDAN YANDI ALLAH SABIRLAR VERSİN ÇOCUKLARINIZA SAHİP ÇIKALIM LÜTFEN.

18
3
yanıtYanıtla
sekocan:

bu yorumlara beğeni yerine beğenmeyen sığır sürülerine ne oluyor acaba

yanıt0
yanıt0
uyarıcı:

Allah kimseye böyle bir dert vermesin, zaten o baba uyuşturucu yüzünden kimbilir neler çekti oğlundan şimdi de yanarak ölüşünden çekiyor. ailelere sesleniyorum, bu toplumu bu hale getiren sizsiniz hiç başkasına kabahat bulmayın. çocuğunuzla geçireceğiniz vakti saçma sapan dizilere ayırmayın. en büyük sorumluluk eğer çalışmıyorsa annelere düşüyor. ayşe fatma gezmesini bırakıp çocuğuyla ilgilensin. oturup aptalca kadın programları izleyeceğine çocuğuyla ilgilensin.

14
0
yanıtYanıtla
keş:

Babasına hak verirmisiniz vermezsiniz bilmem cocugunda günahına girmek istemem yanınızda yakınınızda uyuşturucu mnaddeye alışmış ve kurtulamayan insanlar varsa ozaman anlarsınız babanın neden yaptıgını cocuk öyle demiyorum günahınıda almıyım ama izi durup dururken babanız evden kovuyormu. .

12
1
yanıtYanıtla
sokaklar çocuk dolu:

Kadınlar ağlıyor neden ağlıyolar ki ? geçenlerde 3 yaşında bir kız çocuğu sokakta tek başına dolaşırken karşıya geçeyim diye yola fırlayınca araba altında kaldı öldü zavallı haberlerde çıktı ve bu kız çocuğu daha 3 yaşında ve yanında kimse yok yani saldım çayıra Mevlâm kayıra misali ençok da sokaklarda kendi başlarına Suriyeli küçük çocukları görüyoruz hemde çok

11
2
yanıtYanıtla
türk:

babasıda artık her akşam vicdan azabıyla güzel güzel uyur ya uyur yada ebedi uyutur kendini çocuğu ateşte yanarak çldü evlat acısınamı yoksa çocuğu dışarda ölme bırakmasına mı içi yanar Allah bilir

8
5
yanıtYanıtla
Ş.Ç:

allah böle ana babalarin belasini versin.cocuk srtindan gecinip isine gelmedigi zamanda kapi dsari edip sokaga atan asagilk inssnlar.insallah sizde ayni seyleri yasanadan ölmessiniz.

6
5
yanıtYanıtla
Halime:

Övey anasidir kovduran oz annesi birakmazdi

1
0
yanıtYanıtla
Baba:

Nerede yanacaklar olan çocuğa oldu ahir zamandayız ne ana baba evladına ne evlat ana babaya sahip çıkar Allah kıymet bilenlerden etsin

1
0
yanıtYanıtla
Akçaabatlıselcuk:

BELEDİYE VE ZABITALAR ,VALİLER İN İŞİ nedir?

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title