Haberler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna'dan 'Aday Olacak Mısınız?' Sorusuna Yanıt: Partimiz Karar Verir

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Mart 2019'da yapılacak 'Yerel seçimlerde aday olacak mısınız?' sorusuna, "Partimiz karar verir, aday olunmaz, aday gösterilir" yanıtını verdi.

"ADAY TESPİTİNİ BEN YAPMIYORUM"

A Haber'de katıldığı programda 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere ilişkin 'Aday olacak mısınız?' sorusuna yanıt veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Siz herhalde bu soruyu yanlış yere soruyorsunuz. Aday tespitini ben yapmıyorum" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna'dan 'Aday Olacak Mısınız?' Sorusuna Yanıt: Partimiz Karar VerirAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna

"ADAY OLUNMAZ ADAY GÖSTERİLİR"

AK Partili Tuna, "Sayın genel başkanımız ve yetkili kurulların en doğru adayı seçeceklerine benim şüphem yok. Aday olunmaz, aday gösterilir. Ben aday oluyorum demenin de bir faydası yok. Bütün partilerde olduğu gibi seçim çevrelerinde seçimi kazanacaklarına inanılan kişiler aday gösterilir. Bizim partimizin kurulları da en güzel kararı verecektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Tuna Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title