Haberler

Ankara: Ankara'da Yerel Yönetimler

Sincan'da, Her Gün Yüzlerce Vatandaşın ve Çocukların Uğradığı Parkların, Yaklaşan Kış Öncesinde Son Temizlikleri Yapılıyor.

Sincan'da, her gün yüzlerce vatandaşın ve çocukların uğradığı parkların, yaklaşan kış öncesinde son temizlikleri yapılıyor.

Özellikle, sonbaharda dökülen yapraklar, yağışlarla birlikte parklarda yürümeyi zorlaştırıyor. Bu nedenle, Sincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki 15 kişiden oluşan ekip, ilçede bulanan 90 parkta sonbahar temizliğine başladı. Sincan Belediye Başkanı Hasan Altın da yaptığı açıklamada, parkların yapılması kadar, bakımının da büyük önem taşıdığını belirterek, "Eğer park yapıyorsanız, yapmak kadar bunun bakımı, temizliği de çok önemli. Temizlemek belediyemizin görevi. Ancak, parklar herkesin vergisiyle yapılıyor. Bunun bilincinde olan ve parklara zarar vermeye çalışanlara karşı duyarlı olan vatandaşlarımızı da takdir ediyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title