Haberler

    Andaç Haznedaroğlu: Osman Sınav bana gün yüzü göstermedi

    Güncelleme:

    HÜLYA Koçyiğit, "Film Gibi Hayatlar"ın yeni bölümünde Andaç Haznedaroğlu'nu ağırladı.

    HÜLYA Koçyiğit, "Film Gibi Hayatlar"ın yeni bölümünde Andaç Haznedaroğlu'nu ağırladı. Ünlü yönetmen, üniversitede iktisat okuduktan sonra Moskova'da hem reji hem de oyunculuk alanında dünyanın en önemli okullarından birisine gitmek istediğini anlattı. Haznedaroğlu, Moskova macerası hakkında şunları söyledi: "Oraya gidecek param yoktu. Bir anketörlük şirketinde çalışıp para biriktirdim. Otobüs biletini aldım. Moskova'ya 3.5 gün süren bir yolculuğum oldu. Hayatı tanıma yolculuğumdu. Ben çalışmanın ne demek olduğunu Moskova'da öğrendim. Arkadaşlarım sabah 8'de kalkardı, ben ise 6'da kalkıp çalışmaya başlardım. 1 saatin çok şeyi değiştireceğini biliyordum."

    KAPIDAN KOVUYORLARDI BACADAN GİRİYORDUM

    Andaç Haznedaroğlu, eğitimini tamamladıktan sonra usta yönetmen Osman Sınav'la nasıl tanıştığını da anlattı: "Setlere gidiyordum. Kapıdan kovuyorlardı, bacadan giriyordum ve arkadaş ediniyordum. Bir şekilde Osman Bey'le konuşmanın bir yolunu buldum. Aslında bir yönetmenle yeni mezun birinin konuşması çok zordu. Anlattım derdimi, kendisiyle neden çalışmak istediğimi söyledim. Bir kadro açıldı ve beni aldılar. 6 yıl bana hiç gün yüzü göstermedi, çünkü gece çalışmayı çok seven bir yönetmen. Hep gece çalışırdık."

    Deli Yürek'te 3 sene oynadım

    Oyunculuk okumasına rağmen sektöre yardımcı yönetmen olarak adım atan Andaç Haznedaroğlu, 3 sene boyunca "Deli Yürek" dizisinde oynadığını da açıkladı: "Konservatuvarda oyunculuğa emek vermiştim. Ama İstanbul'a gelince oyunculuğun zorluğunun farkına vardım. Başrol oynayacak kadar güzel değildim. Oyuncu olarak belki arkadaşlarım kadar yetenekli de değildim. Fakat yönetmen olmak benim içimde daha büyük bir istekti. ve çok erken karar verdim, yönetmen yardımcılığına başladım. Sonra da yönetmenliğe doğru ilerledim."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Osman Sınav Yönetmen Moskova Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title