Haberler

Anadolulur'dan Kaymakam Ünaldı'ya Ziyaret

Güncelleme:

Kartepe Anadolulular Derneği Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı'yı ziyaret etti.

Yaklaşık iki ay önce kurulan Anadolulular Derneği, Kaymakam Ünaldı'yı ziyaret etti. Ziyarete; Dernek Başkanı Ahmet Aydın Şentürk, yönetim kurulu üyeleri ve il temsilcileri Nevzat Sanat (Ağrı), Ekrem Kayış (Artvin) Yildan Akayca (Diyarbakır), Mehmet Salih Çifci (Muş), Bahattin Özdemir (Kars), Mahmut Taşçı (Ağrı), Turhan Çelik (Elazığ), Bayram Polat (Malazgirt), Selçuk Gezer (Van), Rahmi Erdoğan (Bitlis), Murat Atıcı (Erzurum), Hakim Karaduman (Urfa), Metin Eryılmaz (Diyarbakır) katıldı.

ANADOLULULAR'DAN KAYMAKAM ÜNALDI'YA DAVET

Başkan Şentürk, ziyaretlerinin amacının 29 Temmuzdaki derneğin iftarına Kaymakam Ünaldı'yı davet etmek olduğunu belirtti.

Derneğin kuruluş aşması ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Şentürk "ilk resmi ziyaretimiz. Şu anda 500 kişiden oluşan üyemiz var. Ramazan ayında katılım sayısını ikiye katlamayı hedefliyoruz. 29 Temmuz akşamı vereceğimiz iftar yemeğinden sonra basın önünde katılımlarımız olacak. Hiçbir siyasi amacımız yok. Çok yeni olmamıza rağmen üyelerimizin cenaze, düğün ve dernek gibi faaliyetlerinde yemek, masa, sandalye, ulaşım gibi ihtiyaçlarını karşılıyoruz. İleriki zamanlarda daha aktif ve daha kapsamlı olarak eğitim alanında; kişisel gelişim, diksiyon, okul dersleri ile ilgili etüt çalışmaları ve ayrıca sanat alanında da eğitim ve faaliyetlerimiz devam edecek. Sayın Kaymakamımıza bizleri kırmayarak bizi kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. " dedi.

SİVİL TOPLUM KURULUŞU OLARAK ÇOK ŞEY BAŞARILABİLİNİR

Ziyaretçileri çok sıcak karşılayan Kaymakam Ünaldı, davet üzerine, "Öncelikle bu nazik ziyaret ve davetlerinden dolayı Kartepe Anadolulular Dernek Başkanı Ahmet Aydın Şentürk ve yönetimine teşekkür ediyorum. Sivil Toplum Kuruluşları çok önemli. İnsan tek başına bir şey değil ama sivil toplum kuruluşu olarak çok şey başarabilir. Gerçek amaçları bireysel menfaate dayalı ve partisel amaçlı olmazsa topluma çok faydalı olabilir. Her şey devletten beklenmemeli. Topluma örnek olan bu tür sivil toplum örgütlerine daima ihtiyacımız olmakla birlikte desteğimiz her zaman olacaktır."dedi.

Yapılan projelerden örnekler veren Kaymakam Ünaldı "Biz göreve geldiğimiz günden bu güne kadar 5000 Aileye aile eğitim kursları ve çocuk eğitim kursları verdik. Katılan ailelere sertifikalarını takdim ettik. Çocuk eğitimine katılan aileler bu eğitimin 5 yıl sonra gerçek meyvelerini ve faydalarını görecekler. Değişik projelerimiz oldu. İnsan yaptıklarıyla vardır. Bundan birkaç yıl sonra arkamızdan, insanlar bizi hayırla anarlarsa ne mutlu bize. Zaten tek gayemiz de budur." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Ünaldı Aydın Şentürk Kartepe Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title