Haberler

Anadolu Efes - Real Madrid Maçının Ardından

Anadolu Efes - Real Madrid maçının ardından Anadolu Efes Başantrenörü Ivkovic Seri boyunca çok istedik ama hücumumuz yeterli seviyede değildi Real Madrid Başantrenörü Laso Bu tarz serilerde nasıl götürdüğünüz önemli değil, nasıl bitirdiğiniz önemli Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, Real Madrid maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Anadolu Efes - Real Madrid maçının ardından

Anadolu Efes Başantrenörü Ivkovic Seri boyunca çok istedik ama hücumumuz yeterli seviyede değildi

Real Madrid Başantrenörü Laso Bu tarz serilerde nasıl götürdüğünüz önemli değil, nasıl bitirdiğiniz önemli

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, Real Madrid maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Ivkovic, play-off çeyrek final serisinde iyi olan takımın Dörtlü Final'e gittiğini belirterek, Rakibimiz karşısında ilk yarıda çok savaştık. Her şey kontrolümüz altında gözüküyordu ama ikinci yarı kötü performans göstererek sadece 24 sayı bulduk dedi.

Real Madrid'in kendilerinden daha tecrübeli olduğunu kaydeden Sırp çalıştırıcı, Real Madrid, maç boyunca 18 kere daha fazla hücum etme şansı buldu.

Dört hücum ribaundu öndeler. Seri boyunca çok istedik ama hücumumuz yeterli seviyede değildi dedi.

Dusan Ivkovic, şunları kaydetti Fiziksel ve mental olarak enerjilerinin bittiğini düşünüyorum. Buradan çıkarmamız gereken dersler var. Dört maç boyunca savaştık ama hatalarımız oldu. Real Madrid gibi tecrübeli takıma karşı oynamayı öğrenmeliyiz. Zorlu seriden sonra bir an önce toparlanıp Türkiye Basketbol Ligi'ne konsantre olacağız.

Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso ise ekip olarak inanılmaz bir başarıyı yakaladıklarını dile getirdi.

İspanyol çalıştırıcı, Anadolu Efes'e karşı ilk dakikadan itibaren inanılmaz bir mücadele verdiklerini, ikinci yarıda daha fazla pozisyon yarattıklarını ve galibiyette bunun önemli bir anahtar olduğunu söyledi.

Rakiplerinin sahaya inançlı bir şekilde çıktığını vurgulayan Laso, Anadolu Efes son dakikaya kadar savaştı. Seri boyunca mükemmel bir savunma performansı gösterdiler. Bu tarz serilerde nasıl götürdüğünüz önemli değil, nasıl bitirdiğiniz önemli dedi.

Pablo Laso, Dörtlü Final'de bu sezon hiç oynamadıkları Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacaklarının hatırlatılması üzerine ise şöyle konuştu;

Şu an Fenerbahçe Ülker'i düşünmek istemiyorum. Kafamda Fenerbahçe Ülker yok. Çeyrek finale kalan her takım çok kalitelidir. Bu seviyedeki bütün takımlar tehlikelidir.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Ülker Dusan Ivkovic Anadolu Efes Real Madrid Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title