Haberler

Ameliyatlı Hasta Gölete Uçan Araçta Kurtarılmayı Beklemişti...aracın Sahibi O Anları Anlattı

Ameliyatlı hasta gölete uçan araçta kurtarılmayı beklemişti.

Ameliyatlı hasta gölete uçan araçta kurtarılmayı beklemişti...Aracın sahibi o anları anlattı

ÇANAKKALE - Çanakkale'nin Çan ilçesi yakınlarında, kontrolden çıkarak su dolu gölete uçan sonra da batmaması için bir tıra bağlanarak sabitlenen araçtaki yeni ameliyat olmuş hasta, kurtarılmayı çaresizlik içerisinde beklemişti. Babasını kurtarmak için mücadele veren sürücü o anları anlattı.

Çan- Çanakkale karayolunun 14 kilometresinde Bahadırlı köyü yakınlarında dün meydana gelen kazada Mustafa Kaya'nın kullandığı 17 HP 580 plakalı özel araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan menfez birikintisinden oluşan gölete uçmuş, suya saplanan araçtan kendini dışarıya atan sürücü Kaya'nın yanında bulunan babası Ali Kaya ise kalça ameliyatı geçirdiği için araçtan çıkamamıştı. Suyun bataklık olması nedeniyle araçtan alınamayan Ali Kaya'ya önce yoldan geçen bir tır şoförü yardımcı olmuş, aracı ip yardımı ile tıra sabitleyen sürücü aracın kayarak gölete batmasını önlemişti. Çan Belediyesi İtfaiye ekipleri, Çanakkale UMKE ekibi ve 112 ekiplerinin yoğun çalışmaları sonrasıyla vinç yardımı ile göletten çıkarılan araçta bulunan Ali Kaya'ya 112 ekipleri olay yerinde müdahale ederek Çan Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Aracın sürücüsü Mustafa Kaya, babasını kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlattı. Kaya, "Babam bacağını kırdı, hastaneye götürdüm. Orada ameliyat oldu. Ameliyatı iyi geçti. Taburcu oldu. Aldım Çanakkale'den geri gelirken araba kontrolden çıktı. Hakimiyeti kaybettim. Orada bir gölet varmış. Gölete düştük. Babam rahatsız olduğu için kıpırdayamadı. Arabanın içerisine su girdi. Yoldan geçen bir tırcı arkadaş görmüş, durdu. Ondan yardım istedim. Arabayı sabitledik. Sonra 112'ye itfaiyeye haber verdik. Sonra vinç geldi. Aracı kenara çıkardılar. Babamı ondan sonra çıkardık, hastaneye kaldırdık. Acilde kontrol ettiler. Herhangi bir şeyi olmadığını söylediler. Şimdi evde istirahat ediyor. Sağlık durumu iyi" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çanakkale Ali Kaya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title