Haberler

Kendisini hastaneye götüren sağlık personelini ambulans içinde taciz etti

Güncelleme:

Samsun'da kendisini hastaneye götüren 112 sağlık personeline, ambulans içinde elle tacizde bulunduğu iddia edilen zanlı gözaltına alındı.

Samsun'da parkta alkol komasına giren İ.G (34) kendisini hastaneye götüren 112 sağlık personeline 'ambulans içinde elle tacizde' bulunduğu iddia edilen zanlı gözaltına alındı.

PARKTA ALKOL KOMASINA GİRDİ

Samsun'un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Anıtpark yanında meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, parkta alkol komasına girdiği iddia edilen İ.G'yi gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine ambulans sevk edildi. Hastaneye götürülmek için ambulansa konulan İ.G'nin ambulans içinde sağlık görevlisi 29 yaşındaki kadını elle taciz ettiği iddia edildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alınan İ.G., Gazi Polis Merkezine teslim edildi. Polisteki sorgusu tamamlanan İ.G, Samsun Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Samsun 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (7)

BATTALGAZİ44:

ALLAH SENİN CEZANI VERE EMİ. BIRAKSAN GEBERSE BU SEFERDE ADAMDAN SAYIP SORUŞTURMA ACACAKLAR

9
0
yanıtYanıtla
suskun:

geberseydi şerefsiz bıraksaydınız.

2
1
yanıtYanıtla
vahdettin bayram:

Allah bu sapıklara ben mahşerde ben ceza vereceğim sizde bu dünyada ceza verin diyor, ama biz dünyada ceza veremiyoruz işte.

2
0
yanıtYanıtla
FİLOZOF:

Element uydurma kendi kendine Nerede diyor Boş yorum tamamen

yanıt0
yanıt0
Manuel:

Haksız yere insan öldürene idam. Tacizciye ,tecavüzcüye hadım cezası. Kısasta hayat vardır.

0
1
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ:

adam alkol komasına girmiş (ALKOL) yani yaptığı eylemlerin farkında bilincinde olmayabilir ama siz hiçbir şeyi tam olarak bilmeden duyduğunuz kadarıyla direk insanları yargısız infaz yapıyorsunuz, doğru değil yaptığınız. lütfen allah ın verdiği şu beyninizi düzgün kullanın ve dürüst olun duygusal olmayın

0
1
yanıtYanıtla
KUZEYLİ:

YİNE Mİ SAMSUN. BÖYLE SAPIKLARI SALLANDIRACAKSIN. YAŞAMAYA HAKKI YOK BUNLARIN.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title