Haberler

Çatıya çıkan yaşlı kadın polisi harekete geçirdi! Altından intihar değil hastalık çıktı

Güncelleme:

İnegöl ilçesi saat 12.00 sıralarında Mesudiye mahallesi Dinç sokaktaki 3 katlı apartmanda alzheimer hastası Safiye Çayır (78), ikamet ettiği apartmanın çatısına çıkarak, kiremitleri düzenlemeye başladı.

İNTİHAR SANDILAR

Yaşlı kadını çatıda gören mahalle sakinleri, intihar ettiğini düşünerek polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen İnegöl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, çatıya çıkarak yaşlı kadını ikna etmek için yoğun çaba sarf etti.

Çatıya çıkan yaşlı kadın polisi harekete geçirdi! Altından intihar değil hastalık çıktı

POLİS DİL DÖKTÜ

Polisi karşısında gören Safiye Çayır, çatının sızdırdığını söyleyerek, kiremitleri düzenlemek için çatıya çıktığını söyledi. Polis ekipleri yaşlı kadını ikna etmek için dakikalarca dil döktü. Polisin ikna için dil döktüğü anlar amatör kameraya yansıdı.

İkna edilen kadın, evine yönlendirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnegöl Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

senar:

Çatı kremitleri sağa sola dağılmış gibi,bari duzenleseydi polisler, belkide yağmur sızıyordur, kadıncağız belkide o yüzden çıktı, alzheimer çok sıkıntılı bir hastalık, Allah hastalarımıza şifalar versin

16
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title