Haberler

Ümraniye Metrosunun Faaliyete Başlamasıyla, Altunizade Yaya Üst Geçitleri Kaldırılıyor

Güncelleme:

Altunizade'de bulunan ve yayaları isyan ettiren dört üst geçit, Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy metro hattı alt geçidinin faaliyete başlamasının ardından kaldırılmaya başlandı.

Üsküdar Altunizade'de Mahir İz Caddesi ile Kısıklı Caddesi üzerinde bulunan, özellikle metrobüs kullanan yolcuları isyan ettiren dört yaya üst geçiti, Üsküdar Ümraniye Çekmeköy metro hattının faaliyete geçecek olması sebebiyle kaldırılıyor.

ALT GEÇİTLER KULLANILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı yapılacak Üsküdar Ümraniye Çekmeköy Metro hattının ilk etabının hizmete alınmasıyla, daha önce yaya geçişleri için kullanılan Altunizade kavşağındaki dört yaya üst geçiti kaldırılıyor. Vatandaşlar geçişler için bundan böyle Altunizade metro durağı alt geçitlerini kullanılacaklar.

PARÇALAR HALİNDE KALDIRILMAYA BAŞLANDI

Metro inşaat firması yetkilileri tarafından yapılan çalışmada, üst geçitler parçalar halinde kesilerek vinç aracılığıyla TIR'lara yükleniyor. Çalışmanın sabah saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çekmeköy Ümraniye Kısıklı Üsküdar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title