Haberler

Altınoluk Belediyesi'ne Tepkiler…

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne Bağlı Altınoluk Belde Belediyesi'ne, Doğru Yol Partisi (DYP) Belde Başkanı Mustafa Rumelioğlu Tepki Gösterdi. Rumelioğlu, Belediyenin Söz Verdiklerini Değil, Söz Vermediklerini Yaptığını ve Henüz Açılmamış Olan Astım Hastanesine İş Vaadiyle Gençlerin Kandırılarak Oy Toplandığını İleri Sürdü.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Altınoluk Belde Belediyesi'ne, Doğru Yol Partisi (DYP) Belde Başkanı Mustafa Rumelioğlu tepki gösterdi. Rumelioğlu, belediyenin söz verdiklerini değil, söz vermediklerini yaptığını ve henüz açılmamış olan astım hastanesine iş vaadiyle gençlerin kandırılarak oy toplandığını ileri sürdü.

Altınoluk Belediyesi'nin seçim döneminde verdiği bir çok önemli vaadi yerine getirmediğini ileri süren DYP Belde Başkanı Mustafa Rumelioğlu, verilmeyen vaatlerin gerçekleşmesine tepki gösterdi. Belediye Başkanı İsmail Aynur'un beldedeki tanıtım panolarına, fotoğrafıyla birlikte ve üzerinde "Söz verdiğimizden fazlası" yazılı afişleri gördüğünde morali bozulduğunu belirten başkan Rumelioğlu, "Belediye yönetimi söz verdiklerini samini olup da yerine getirmedi. Bu da yetmezmiş gibi henüz yapılmamış ve başkasının malı olan astım hastanesine iş vaadiyle gençlerimizden oy talepleri iyice işin tadını kaçırmaya başladı. Vaat edilen Şahinderesi projesi, Teleferik projesi, önceden bizim olan mavi bayrağımız ve bunun gibi bir çok şey neden olmuyor? Vaat edilmeyen her şey oluyor, fakat vaat ettiklerinden tık yok. Bu vaatleri yapamayacaksanız neden verdiniz millete, milleti neden bekletiyorsunuz? Böyle idarecilik, böyle belediyecilik, böyle hakkaniyet olmaz. İyiki bu sene yoğun yağışlar olmadı, yoksa bu yıl da yollarımızı, dükkanlarımızı ve evlerimizi sular basacaktı. Çözülmeyi bekleyen o kadar sorun varken, ne bekleniyor ki? Yaklaşık 4 yıl önce bitirilen ve açılması acil ihtiyaç olan astım hastanesinin neden açılmadığını merak ediyoruz. Bu hastaneye ruhsat verilmemesinin, devletin ve çok değer verdiğim Milletvekilimiz Dr. Turhan Çömez'in suçu olduğunu sanıyorum. Girişimler yapılsaydı bu hastane çoktan hizmete açılacaktı. Bu kadar önemli ve gerekli bir yatırımın engellenerek bekletilmesi küçümsenemeyecek bir ayıptır. Bu hastane şahıs malıdır. Belediye ile aralarında protokol anlaşması olsa bile, belediyenin bunu kullanarak gençlere iş vaatlerinde bulunup oy toplama çabası göstermesine ben ve diğer vatandaşlar tepki gösteriyoruz. Bu dev yatırım bir rant kapısı haline getirilmeye başladı. Benim ne belediye başkanımızın şahsı ile ne de Dr. Turhan Çömezle bir alıp veremediğim yok. Bir siyasi parti temsilcisi ve bir vatandaş olarak bu eksikliklerin giderilerek, vaatlerin yerine getirilmesini istiyorum" dedi.

(SŞ-MŞ)

12.05.2007 18:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title